Ανυφαντάκης: Σημαντικό παιχνίδι με Χανιά θέλουμε να προκριθούμε

Super League 2 27 Σεπτεμβρίου 2022, 20:57

Πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο όπου θα διεξαχθεί ο αγώνας για το Kύπελλο Ελλάδος με τα Χανιά ο αγιασμός για την ομάδα της Βέροιας. Αυτό έγινε την Τρίτη το απόγευμα.

/Bella Pizza

Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζουν οι δηλώσεις που υπήρξαν και ειδικότερα από τον προπονητή, Κώστα Ανυφαντάκη ο οποίος χαρακτηρίζει το παιχνίδι με τα Χανιά σημαντικό, τονίζοντας ότι η ομάδα του θέλει να προκριθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας kerkidasport:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο της Βέροιας, ο καθιερωμένος αγιασμός της «Βασίλισσας», εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, τον οποίο τέλεσαν, ο Αρχ. Παύλος Σταματάς και ο Ιερέας Διονύσιος Συρόπουλος, με τον πρώτο να μεταφέρει τις ευχές του Σεβασμιότατου, παρουσία των αρχών του Νομού και της πόλης, αλλά και φιλάθλων.

Το παρών έδωσαν ο βουλευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιατζίδης, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Β. Παπαδόπουλος, Α. Τσαχουρίδης και Κ. Γρηγοριάδης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Στέργιος Διαμάντης, το μέλος του πολιτικού συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Ολ. Αποστόλου, ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ημαθίας και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ Στ. Αποστολίδης, οι εκπρόσωποι της ΕΠΣ Ημαθίας Χρ. Μουχτάρης και Γ. Μηνάς.

Μετά τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους τυχερούς των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ, οι οποίοι είχαν πάρει μέρος σε εκδήλωση που πραγματοποίησαν από κοινού ο εμπορικός σύλλογος Βέροιας και η ομάδα.

Τους επίσημους προσκεκλημένους και τους φίλους της ομάδας, ευχαρίστησε για την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΠΑΕ Στέργιος Διαμάντης, ο οποίος υποσχέθηκε ότι η ομάδα θα πραγματοποιήσει πορεία αντάξια της ιστορίας της, ενώ αισιόδοξα ήταν και τα μηνύματα που έστειλαν στη σύντομη ομιλία τους, ο βουλευτής της ΝΔ Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιατζίδης.

Στο τέλος της εκδήλωσης, ακολούθησε πλούσιος μπουφές, προσφορά του ζαχαροπλαστείου LIDO, της πιτσαρίας “Τζορντάνι” και της Βεροιώτικης πίτας “Σάκης”.

ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΪΤ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΜΕΛΗΘΕΙ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
Minetta top plus
KTEO Κρήτης
/blentcoffee

Rabona ad