Ανυφαντάκης: Μπροστά μας ένα ολόκληρο πρωτάθλημα…

Επισκοπή | 2 Μαρτίου 2023, 14:57

Για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μιλώντας για το στόχο που έχει να διεκδικήσει, τοποθετείται ο προπονητής της Επισκοπής, Κώστας Ανυφαντάκης.

/Bella Pizza

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός μιλά για μια νέα αρχή, εκφράζοντας την ευχή πως η διακοπή που υπήρξε να αποτελέσει προάγγελο καλών πραγμάτων για το ίδιο το πρωτάθλημα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις του:

«Εμείς δεν σταματήσαμε ποτέ να προπονούμαστε και να αγωνιζόμαστε στα γήπεδα. Φανέλες επίσημες δεν φορέσαμε γιατί εδώ που οδηγηθήκαμε, δεν υπήρχε κι άλλη διέξοδος. Σε κάθε περίπτωση δουλέψαμε επί ένα μήνα με το σκεπτικό ότι θα μπούμε γρηγορότερα στους επίσημους αγώνες. Ηταν κουραστικό όλο αυτό. Ελπίζω να βρεθούμε στην επανεκκίνηση με τρόπο τέτοιο που θα είναι ωφέλιμο για όλους. Εχουμε μπροστά μας ένα ολόκληρο πρωτάθλημα. Περιθώρια αντίδρασης υπάρχουν για κάθε ομάδα, έτσι και για μας… Η νέα αυτή διακοπή όμως δεν γίνεται να μην αποτελεί μια νέα αρχή. Πρώτα-πρώτα αυτό που θα λείψει και θα το ψάξουν να το βρουν όλες οι ομάδες είναι ο ρυθμός. Και από τη στιγμή που θα ξεκινήσουμε, θα πάμε στον “αυτόματο” με παιχνίδια, Τετάρτη-Κυριακή-Τετάρτη. Εκεί χρειάζεται πάλι άλλη διαχείριση… Σε τελική ανάλυση αυτό που βλέπω είναι ότι κάθε χρόνο το συγκεκριμένο πρωτάθλημα απαξιώνεται ολοένα και πιο πολύ. Ελπίζω κι εύχομαι αυτό το κακό που συνέβη (διακοπή) να είναι ένας προάγγελος καλών πραγμάτων».

Για το τι έφταιξε και οδηγήθηκε η SL2 σε διακοπή: «Η ρίζα του κακού ήταν η δημιουργία δύο ομίλων. Το άλλο είναι η διαφθορά που και η ίδια η πολιτεία αναφέρει αλλά δεν ψάχνει να βρει από πού προέρχεται… Νομίζω ότι δεν πάει πιο κάτω. Ελπίζω να βρήκαμε πάτο και από ‘δω και στο εξής να έχουμε μόνο να ανέβουμε την ανηφόρα που βρίσκεται μπροστά μας ως ομάδες, ως ποδόσφαιρο».

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad