Ανυφαντάκης και Ρόδος για το χαμό του Αδαμάκη

Επισκοπή | 2 Μαρτίου 2023, 14:51

Συγκλονισμένος για το χαμό του άτυχου Αδαμάκη δηλώνει ο Κώστας Ανυφαντάκης. Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής είχε συνεργαστεί μαζί του στην Καβάλα.

/Bella Pizza

«Είμαι συγκλονισμένος για τον χαμό ενός παιδιού το οποίο είχα ποδοσφαιριστή στην Καβάλα και στις δύο μου θητείες, τον Ιορδάνη Αδαμάκη. Πληροφορήθηκα από τα μίντια ότι ήταν ανάμεσα στους άτυχους της αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε στα Τέμπη. Είναι τόσο κρίμα για ένα τόσο νέο, ένα τόσο εξαιρετικό παιδί (22 χρονών) να φεύγει τόσο άδικα από τη ζωή. Αυτά είναι τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας τα οποία δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να διορθωθούν φέρνοντας πίσω τους ανθρώπους που χάθηκαν», δηλώνει ο Ανυφαντάκης μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Επισκοπή.

ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ “ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΑΔΑΜΑΚΗΣ” ΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ

Εκτός από τον Ανυφαντάκη, για την τραγική απώλεια του νεαρού ποδοσφαιριστή τοποθετείται και η Ρόδος, κάνοντας γνωστό ότι θα ονομάσει τα αποδυτήρια της ως “Ιορδάνης Αδαμάκης”. Ο 23χρονος είχε περάσει από τη Ρόδο την περασμένη σεζόν, παίζοντας στο νότιο όμιλο της Super League 2…

Η ανακοίνωση της Ρόδου:

«Με συντριβή ακούσαμε έναν τραγικό θάνατο. Πρόκειται για τον Ιορδάνη Αδαμάκη, ποδοσφαιριστή της ομάδας μας την περασμένη σεζόν. Ο Ιορδάνης ήταν επιβάτης στο εφιαλτικό τρένο που στέρησε την ζωή σε τόσα νέα παιδιά. Η Ρόδος σήμερα θρηνεί αυτό τον άδικο χαμό. Εκφράζουμε στην οικογένεια του θερμά και ειλικρινά συλλυπητήρια. Μετά από απόφαση του προέδρου, τα αποδυτήρια της ομάδας μας θα πάρουν το όνομά του, “Ιορδάνης Αδαμάκης”. Στον αγώνα της Κυριακής θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην αιώνια μνήμη του και οι ποδοσφαιριστές θα αγωνιστούν με μαύρα περιβραχιόνια προς ένδειξη του πένθους».

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad