Ανυφαντάκης για Παναχαϊκή: Είμαστε αισιόδοξοι…

Επισκοπή | 31 Μαρτίου 2023, 14:07

Την αισιοδοξία του ότι οι ποδοσφαιριστές του θα βγάλουν το καλό τους πρόσωπο απέναντι στην Παναχαϊκή εξέφρασε ο Κώστας Ανυφαντάκης.

/Bella Pizza

Ο έμπειρος Ρεθυμνιώτης προπονητής ελπίζει σε ακόμη ένα καλό αποτέλεσμα για την ομάδα του, αν και ο δρόμος μέχρι την παραμονή είναι ακόμη… μακρύς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της Επισκοπής: «Είναι ένα δύσκολο παιγνίδι. Μιλάμε για μία πολύ καλή ομάδα η οποία διαθέτει κάποιους έμπειρους παίκτες. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να δώσουμε συνέχεια στα καλά αποτελέσματα. Πρέπει όμως να είμαστε ανταγωνιστικοί με αλλά και χωρίς τη μπάλα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι τα παιδιά θα βγάλουν τον καλό τους εαυτό κάνοντας μια καλή εμφάνιση και ελπίζουμε να έρθει και το καλό αποτέλεσμα όπου μέχρι το 95′ θα πρέπει να δείξουν απόλυτη συγκέντρωση και φυσικά πίστη σ’ αυτό που κάνουν».

Για το αν ήταν καλό ή κακό το γεγονός ότι η ομάδα μετά από δύο θετικά αποτελέσματα (νίκες απέναντι σε ΑΕΚ Β’ και Ηρόδοτο) σταμάτησε λόγω αναβολής του αγώνα με τον Ολυμπιακό Β: «Έχουμε συνηθίσει να σταματάμε και να ξεκινάμε… Βέβαια σε αυτή την περίπτωση, το γνωρίζαμε αφού υπήρχε αγώνας εθνικών ομάδων. Ελπίζουμε τώρα που θα παίξουμε να εμφανίσουμε το καλό μας πρόσωπο. Οι προπονήσεις βγήκαν καλά, σε καλό ρυθμό και τα παιδιά δείχνουν να το θέλουν πολύ».

Οσον αφορά τα νέα της τελευταίας προπόνησης η ενημέρωση της ομάδας είναι η εξής:

Με πολύ καλό καιρό διεξήχθη η σημερινή προπόνηση (Παρασκευή 31/3) για την ομάδα μας στο προπονητικό γήπεδο του Τσεσμέ. Πρωινή ώρα (11.00πμ), ο κόουτς Κώστας Ανυφαντάκης είδε τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται στις ανάγκες του προπονητικού 100λέπτου (περίπου τόση ήταν η διάρκειά της).
Μοναδική μικρή ανησυχία ήταν η αποχώρηση του Θέμη Κεφαλά λόγω μιας ενόχλησης που είχε στον δεξιό δικέφαλο. Για προληπτικούς λόγους απέφυγε άλλωστε να αγωνιστεί στο καθιερωμένο “οικογενειακό” διπλό προκειμένου να προσφέρει τις υπηρεσίες του κανονικά στο κυριακάτικο ματς.
Όλοι οι υπόλοιποι ήταν εκεί έτοιμοι, στη διάθεση του προπονητή τους ενόψει του δύσκολου κυριακάτικου (2/4/, 14/45) αγώνα απέναντι στην Παναχαϊκή.

Η αυριανή προπόνηση έχει οριστεί και πάλι στο γήπεδο Τσεσμέ στις 10.00π.μ..

 

Estrella
Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad