Ανυφαντάκης: «Γεγονός είναι ότι κλείνει ένας κύκλος»

Επισκοπή | 4 Ιουνίου 2023, 22:40

«Γεγονός είναι ότι κλείνει ένας κύκλος, η Επισκοπή μπορεί να κοιτάξει την επόμενη μέρα για την οποία χρειάζονται νέες αποφάσεις» δήλωσε ο Κώστας Ανυφαντάκης μετά την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Κηφισιά.

/Bella Pizza

Η Κηφισιά απέχει πλέον έναν βαθμό από το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου και της ιστορικής ανόδου στη Super League.

Πέρασμα… τίτλου από τον Γάλλο η Κηφισιά

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Ανυφαντάκης μετά το φινάλε της αναμέτρησης:

«Εντάξει, στο ματς αυτό δεν μπορούμε να σταθούμε πολύ. Ήταν μία αναμέτρηση όπου υπήρχε δεδομένη διαφορά ποιότητας. Επίσης σήμερα (04/06) παραταχθήκαμε με τρία παιδιά στα χαφ που προέρχονται από την Κ19 (Τσιλεδάκης, Λέκα, Αραμπατζής) και γι’ αυτά ήταν μία πολύ καλή εμπειρία, έχοντας καλή συμμετοχή προκειμένου να τα αξιολογήσουμε και φυσικά να δούμε αν σ’ αυτά τα παιδιά μπορεί να “ακουμπάει” η Επισκοπή για το μέλλον.

Σ’ ότι αφορά το πρόγραμμα, έχουμε άλλη μία αγωνιστική υποχρέωση για να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα (εκτός έδρας με την ΑΕΚ Β). Είναι σημαντικό ότι αυτή η ομάδα έχει δείξει πράγματα. Ο στόχος δεν επετεύχθη αλλά αυτό είναι μία πολύ μεγάλη κουβέντα που χρειάζεται πολλή μεγάλη ηρεμία για να μπορεί να γίνει όπως και η αποτίμηση όλης της χρονιάς.

Γεγονός είναι ότι κλείνει ένας κύκλος. Η Επισκοπή μ’ έναν άνθρωπο που έχει όραμα και που με πολύ μεγάλη προσπάθεια έχει καταφέρει να διαθέτει μία ομάδα σε επαγγελματικές κατηγορίες επί χρόνια, μπορεί να κοιτάξει την επόμενη μέρα για την οποία χρειάζονται νέες αποφάσεις.

Γι’ αυτή την ημέρα λοιπόν θα χρειαστούν καινούριοι συνδυασμοί σκέψεων και κινήσεων, αναστοχασμοί κ.α. Εύχομαι να υπάρχει αυτή η επόμενη μέρα και να είναι καλά τα πράγματα. Για μένα το γνωρίζετε. Έχω ιδιαίτερη σχέση με τον πρόεδρο και θα μιλήσουμε για να δούμε τί μπορούμε να κάνουμε.»

Estrella
Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad