Ανυφαντάκης: Ενα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε…

Επισκοπή | 11 Μαρτίου 2023, 21:39

Χαμογελαστά πρόσωπα στα αποδυτήρια διέκρινε όπως είπε μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Ανυφαντάκης, τα οποία ανήκαν προφανώς τους παίκτες του μετά τη νίκη που σημείωσαν σε βάρος της ΑΕΚ Β.

/Bella Pizza

«Είμαστε ζωντανοί» σημείωσε ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός, λέγοντας πάντως ότι οι παίκτες του θα πρέπει να κοιτάζουν παιχνίδι με παιχνίδι από ‘δω και πέρα για να διεκδικήσουν ό,τι μπορούν να πετύχουν.

Αναλυτικότερα οι δηλώσεις έχουν ως εξής:

«Ηταν καιρός να γευτούμε την χαρά της νίκης και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το πιο σπουδαίο είναι ότι βλέπω χαμογελαστά πρόσωπα στα αποδυτήρια γιατί όπως έχω ξαναπεί, είναι πολύ δύσκολο με αυτή την ψυχολογική πίεση που έχουν τα παιδιά, τα οποία είναι όλα νεαρής ηλικίας, να μπορούν να λειτουργούν πολύ καλά. Είναι μια αρκετά καλή νίκη, θεωρώ πως είναι δίκαιη γιατί είχαμε μια καλή παρουσία και παρότι ήταν δύσκολο το παιχνίδι μετά από ένα μήνα αποχής και υπήρχε ένας δυνατός άνεμος, είχαμε μια πολύ καλή εικόνα. Είχαμε καλές αποφάσεις στο γήπεδο, είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι, παίξαμε καλά στην άμυνα και θεωρώ ότι μετά το 1-0 θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι ένα δεύτερο γκολ και να έχουμε τελειώσει πιο εύκολα το παιχνίδι. Είμαστε ζωντανοί που είναι σημαντικό. Αυτό που θέλουμε, είναι να έχουμε ένα ολόκληρο πρωτάθλημα μπροστά μας για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε. Θα πρέπει να παλέψουμε μέχρι τέλους».

Για το στόχο της σωτηρίας για την ομάδα του: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε μια δύσκολη φάση, σε δύσκολη θέση, αλλά αυτό που θέλουμε ξεκάθαρα να πάει στο μυαλό μας είναι να συνεχίσουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να κάνουμε την αποτίμηση στο τέλος. Εχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα, έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά, είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικότερα γι’ αυτή την κατηγορία, αλλά θέλω να έχουμε μία ομάδα που θα είναι αξιοπρεπέστατη, να διεκδικεί μέσα στο γήπεδο τους βαθμούς που θέλει και στο τέλος να κάνουμε την αποτίμηση γι’ αυτά τα παιδιά, τα οποία θεωρώ ότι θα μπορούσαν να έχουν μέλλον στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το τι αλλάζει στην Επισκοπή μετά από αυτό το τρίποντο: «Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και βασικά προπόνηση με προπόνηση ώστε να μπορέσουμε να κάνουμε την αποτίμηση στο τέλος. Δεν μπορούμε από τώρα να προγραμματίσουμε ή να μιλήσουμε για μια σειρά παιχνιδιών. Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε σε μια πολύ δύσκολη θέση και θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη προπόνηση και το επόμενο παιχνίδι και να κάνουμε τα πάντα ώστε να διεκδικήσουμε ό,τι ελπίδες έχουμε και ό,τι μας αναλογεί, πάντα μέσα στο γήπεδο, με αξιοπρέπεια και καλό ποδόσφαιρο. Για μας είναι πολύ σημαντικό αυτή η ομάδα να βγάλει πράγματα και να δημιουργήσει υπεραξία παρότι βρίσκεται σε δύσκολη θέση».

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad