Ανυφαντάκης: Έκπληξη η καταγγελία του Πανσερραϊκού

Football League 1 Απριλίου 2021, 19:20

«Μας εξέπληξε η καταγγελία του Πανσερραϊκού» δήλωσε ο προπονητής της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης, συμπληρώνοντας ότι «ήταν καλό παιχνίδι, με καλό κλίμα και αγκαλιές στο τέλος».

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Την περασμένη Κυριακή ο Πανσερραϊκός εξέδωσε ανακοίνωση μετά το παιχνίδι της πρεμιέρας της Football League στην Καβάλα καταγγέλλοντας ρατσιστική συμπεριφορά μερίδας ανθρώπων που βρέθηκαν στο γήπεδο.

Ακολούθως τη “σκυτάλη” πήρε ο ΠΣΑΠ ζητώντας από τους αρμόδιους να ελέγξουν εξονυχιστικά την καταγγελία και να τιμωρήσουν παραδειγματικά τους υπαιτίους.

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής της Καβάλας, Κώστας Ανυφαντάκης, παραχώρησε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95,5 και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” μιλώντας (και) για το εν λόγω θέμα.

Μεταξύ άλλων μίλησε για…

Την πορεία της Καβάλας: «Αρχίσαμε καλά και ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια. Περιμέναμε να είμαστε καλή και ανταγωνιστική ομάδα, έχουμε όμως ανησυχίες λόγω έλλειψης ρυθμού αφού δεν παίζαμε εδώ και ένα χρόνο. Θα υπάρξει επιβάρυνση γιατί εμείς μείναμε και 4 μήνες εκτός προπονήσεων εκτός από τους αγώνες.

Στη Σούπερ Λιγκ 2 δεν έπαιξαν βέβαια αλλά είχαν να κάνουν προπόνηση ένα μήνα. Θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε όσους περισσότερους παίκτες μπορούμε, να έχουμε την κατάλληλη αποκατάσταση αλλά και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε μέσα στο γήπεδο.

Παίζουμε κάθε τρεις ημέρες αλλά οι παίκτες διψάνε για να παίξουν ποδόσφαιρο. Δίνουν παραπάνω από ό,τι πρέπει και αυτό ελλοχεύει περισσότερους κινδύνους για κάποιον τραυματισμό.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες. Η Καβάλα είναι μια ιστορική ομάδα, κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα κάνουμε ταμείο στο τέλος. Η δυναμική των άλλων ομάδων είναι όπως τις περιμέναμε.»

Την καταγγελία του Πανσερραϊκού: «Εμείς αγαπάμε τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, υπηρετούμε τις αξίες του αθλήματος. Είμαστε κατά τέτοιων φαινομένων, εμείς δεν καταλάβαμε κάτι τέτοιο. Ίσα – ίσα ήταν καλό παιχνίδι, με καλό κλίμα και αγκαλιές στο τέλος. Είναι ένα θέμα το οποίο μας εξέπληξε.»

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
agrosimvouli-300x250
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad