Ανυφαντάκης: Εχει πίεση το Αιγάλεω

Επισκοπή | 2 Μαΐου 2023, 14:03

Πίεση θεωρεί ο Κώστας Ανυφαντάκης πως επικρατεί στο Αιγάλεω για το γεγονός ότι έχει να κερδίσει μεγάλο διάστημα στην έδρα του με την ευκαιρία του αγώνα που ακολουθεί για την Επισκοπή.

/Bella Pizza

Ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός χαρακτηρίζει το ματς δύσκολο, αλλά σημειώνει ότι ο στόχος είναι οι παίκτες του να κοιτάξουν τους αντιπάλους τους στα μάτια.

Αναλυτικότερα όλα όσα δηλώνει:

«Είναι ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι αυτό το με το Αιγάλεω. Από την πλευρά μας δεν μπορούμε να λέμε πολλά αλλά να κάνουμε αυτό που ξέρουμε και που εφαρμόζουμε σε όλα τα παιχνίδια, να κοιτάζουμε δηλαδή τον αντίπαλο στα μάτια.

Το Αιγάλεω είναι μια ομάδα με πάρα πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές. Το γεγονός ότι έχει να κερδίσει πολύ μεγάλο διάστημα στην έδρα του (σ.σ. το 3-0 α.α. με τον Ηρόδοτο), ψυχολογικά, του μεταφέρει πίεση γιατί αισθάνεται κι εκείνο ότι πρέπει κάποια στιγμή να κερδίσει.

Το ίδιο και για μας φυσικά καθώς από την πλευρά μας κυνηγάμε βαθμούς και νίκες σε κάθε ματς. Αρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι ψυχολογικά και αγωνιστικά και θα δούμε στο 90′, στο 95′ τι θα έχουμε κάνει».

Estrella
Papantonakis Cards
Chania cash
Nymfi-Restaurant
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko
Poppies sexy show club

Rabona ad