Ανυφαντάκης: Αξίζαμε τουλάχιστον την ισοπαλία

Επισκοπή | 18 Ιανουαρίου 2023, 14:07

Παρά την ήττα από την Προοδευτική ο Κώστας Ανυφαντάκης έμεινε ικανοποιημένος απ’ όσα είδε από τους ποδοσφαιριστές του.

/Bella Pizza

Ο προπονητής της Επισκοπής στάθηκε στην προσπάθεια να παίξει ποδόσφαιρο η ομάδα του, υποστηρίζοντας ότι άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Παράλληλα αναφέρθηκε και στα νεαρά παιδιά τα οποία χρησιμοποιήθηκαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη σελίδα της ομάδας: «Δώσαμε έναν αγώνα όπου πρώτα απ’ όλα, ευχαριστηθήκαμε το γεγονός ότι παράξαμε ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι αξίζαμε να πάρουμε τουλάχιστον την ισοπαλία. Δεν τα καταφέραμε γιατί, παρ’ ότι δεχθήκαμε νωρίς γκολ, δεν κάναμε το ουσιώδες, δεν σκοράραμε.

Δεν μπορώ όμως να πω ότι δεν είμαι ευχαριστημένος από την εν γένει παρουσία των παιδιών τα οποία έπειτα από καιρό, βρέθηκαν στο γήπεδο. Δεν μπορώ να μην πω ότι δεν πήγαμε με καλές προϋποθέσεις στην αντίπαλη εστία δημιουργώντας επικίνδυνες καταστάσεις.
Είχαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα τον έλεγχο και δημιουργήσαμε αρκετές τελικές τη στιγμή που ο αντίπαλος μετά το 10′, τις φορές που μας απείλησε, ήταν στη μετάβαση. Αυτό που μας έλειψε λοιπόν ήταν το γκολ.

Στο τέλος αγωνιστήκαμε με τρεις φορ προκειμένου να μπορέσουμε να φτάσουμε τουλάχιστον στην ισοπαλία.
Έχουμε δρόμο… Δεν πτοούμαστε, αντιθέτως πεισμώνουμε για να τα καταφέρουμε στους επόμενους αγώνες.

Ένας άλλος λόγος που μπορώ να νιώθω αισιόδοξος είναι ότι αγωνίστηκαν και οι μικροί Ρεθεμνιώτες (σ.σ. αγωνίστηκε βασικός ο Τζωρτζινάκης ενώ έπαιξε ο Μπερικάκης και έκαναν ντεμπούτο οι Κώτσιος, Τσιλεδάκης) τους οποίους τους αντιμετωπίζουμε όπως όλους τους υπόλοιπους παίκτες και έδειξαν ότι μπορούν να μας βοηθήσουν».

 

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad