Αντριάν Ριέρα: Άφησα πολλούς φίλους στην Τρίπολη

ΟΦΗ | 25 Αυγούστου 2023, 18:14

Να δώσει συνέχεια στη νίκη της πρεμιέρας επί του Άρη θέλει ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ, Αντριάν Ριέρα, ο οποίος καλείται να αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του (Αστέρας Τρίπολης).

O Αντριάν Ριέρα επιστρέφει στην Τρίπολη, αυτή τη φορά όμως ως αντίπαλος και μιλάει στην κάμερα του ΟΦΗ TV για την κρισιμότητα της αναμέτρησης (26/08, 20:00) με τον Αστέρα και για το τι πρέπει να κάνει η Κρητική ομάδα για να φθάσει στη νίκη και να “σπάσει” την αρνητική παράδοση στη συγκεκριμένη έδρα.

Αναλυτικά όσα είπε για…

Την αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης: «Θέλαμε να ξεκινήσουμε με μία νίκη και με τον Άρη δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα και τι θέλουμε να κάνουμε φέτος. Πρέπει να κάνουμε τα ίδια πράγματα όπως με τον Άρη, πρέπει να είμαστε εμείς, να έχουμε υπομονή γιατί ξέρουμε ότι στην Τρίπολη είναι μία δύσκολη έδρα αλλά θα τα κάνουμε όλα για τη νίκη.»

Τον χαρακτήρα του αγώνα με τους Αρκάδες: «Σε αυτά τα παιχνίδια πρέπει να τα δώσουμε όλα, αλλά είναι τα σημαντικότερα γιατί πρέπει να πάρουμε τη νίκη απέναντι σε όλες τις ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους. Έχουμε φτιάξει μία ομάδα εντός και εκτός γηπέδου ότι θέλει να κάνει μεγάλα πράγματα και είναι ο χρόνος ν’ αλλάξουμε τα πράγματα, να κερδίσουμε εκεί που δεν έχουμε κερδίσει.»

Την επιστροφή του στην Τρίπολη ως αντίπαλος του Αστέρα: «Άφησα πολλούς φίλους στην Τρίπολη, έχει κόσμο που αγαπάω πολύ όμως είναι πολύ όμορφο που επιστρέφω εκεί που ξεκίνησα τον δρόμο που άνοιξα στην Ελλάδα. Όμως θέλουμε τη νίκη και αυτό θα είναι όμορφο για εμάς.»

Estrella
Papantonakis Cards
10 years theatro
Nymfi-Restaurant
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta Car Pack
Poppies sexy show club

Rabona ad