Αντούνες: «Κρίσιμο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ»

Super League 1 3 Νοεμβρίου 2022, 22:06

Χαρακτήρισε κρίσιμο το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στην Κρήτη και τόνισε ότι η νίκη είναι μονόδρομος. Ο λόγος για τον Γάλλο ποδοσφαιριστή του Ιωνικού, Φαμπιάν Αντούνες.

Ο Φαμπιάν Αντούνες παραχώρησε συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Ιωνικός για το προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι (05/11, 18:30) με αντίπαλο τον ΟΦΗ. Αναλυτικά όσα είπε…

Για την κρισιμότητα του αγώνα με τον ΟΦΗ και τις σκέψεις του γι’ αυτό: «Το επόμενο παιχνίδι είναι κρίσιμο. Χρειάζεται να κερδίσουμε. Τόσο γιατί δεν έχουμε νικήσει κάποιο παιχνίδι ακόμη ως τώρα, όσο και γιατί δεν θέλουμε να ανοίξει η διαφορά με τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από εμάς στη βαθμολογία.»

Για την πορεία του Ιωνικού μέχρι τώρα και τη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα: «Ναι, θεωρώ πως ως τώρα ήμασταν και άτυχοι, πολλές φορές οι αντίπαλοι έκαναν μια ευκαιρία και σκόραραν.

Παρότι είχαμε καλή αμυντική λειτουργία σε διάφορα παιχνίδια, δεχόμασταν γκολ από μία ευκαιρία του αντιπάλου. Την ίδια ώρα, εμείς χρειαζόμασταν 3-4 ευκαιρίες για να σκοράρουμε και αυτό είναι ένα κομμάτι, επίσης, που χρειάζεται να βελτιώσουμε.»

Για το αν είναι νωρίς ακόμη στο πρωτάθλημα και το… comeback που χρειάζεται να κάνει ο Ιωνικός: «Είμαι τρομερά αισιόδοξος και έχω μεγάλη πίστη στην ομάδα μας.

Θα είμαι ειλικρινής, δεν φοβάμαι ότι μπορεί να υποβιβαστούμε, πιστεύω πως θα αρχίσουμε να κερδίζουμε, να μαζεύουμε βαθμούς και φυσικά στο τέλος της σεζόν δεν θα βρισκόμαστε σε αυτή τη θέση.»

Για το αν θέλει να πει κάτι στον κόσμο της ομάδας: «Έχω μείνει έκπληκτος με τον κόσμο μας. Ο πρόεδρος πάντα μας λέει ότι οι οπαδοί μας είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους, ότι μας βλέπουν σαν την οικογένειά τους και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια.

Μπορεί ως τώρα να μην έχουμε κερδίσει κάποιο παιχνίδι αλλά ο κόσμος κάθε φορά μετά από κάθε αγώνα είναι μαζί μας και μας υποστηρίζει. Μας στηρίζουν, μας βοηθάνε πολύ.

Δεν μας αποδοκιμάζουν καν, ακόμα και αν παίξουμε άσχημα. Πάντοτε μας υποστηρίζουν και θέλουμε να πάρουμε νίκες για να τους ευχαριστήσουμε γι’ αυτή την τεράστια στήριξη.»

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad