legea hor

Αντωνίου: Ρωτήστε τη διοίκηση αν έχει σχέση η ανακοίνωση

Χανιά | 10 Δεκεμβρίου 2016, 22:36

Ενας... εξαγριωμένος Σωτήρης Αντωνίου παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου, με τον προπονητή της Σπάρτης να τονίζει ότι η ομάδα του θα έπρεπε να είχε βγει νικήτρια από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου Περιβολίων και να είναι αυτή τη στιγμή στην 1η θέση της βαθμολογίας.

planakis

«Δεν μας άφησαν!», τόνισε ο Αντωνίου που επικαλέστηκε την… καριέρα που θέλει να κάνει ως προπονητής αποφεύγοντας να πει αυτά που είπε, ένιωθε μέσα του: «Θέλω να πω κι άλλα, αλλά επειδή θέλω να κάνω καριέρα σαν προπονητής κι επειδή έχω μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια κι έπρεπε να είναι στην 1η θέση της βαθμολογίας, τον κόπο τον δικό μου, τον κόπο των ποδοσφαιριστών μου, της διοίκησης, του ηγέτη αυτής της ομάδας, δυστυχώς σήμερα δεν μας άφησαν», είπε μεταξύ πολλών άλλων ο τεχνικός της Σπάρτης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Σήμερα έγινε ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες, που είναι διαφορετικές από πολλές άλλες στο πρωτάθλημα και έχουν υγεία. Το αποτέλεσμα περνάει για εμάς σε δεύτερη μοίρα, αλλά αυτό που θέλω να πω και δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα του Κισσαμικού -ο Κισσαμικός το πάλεψε- έχει να κάνει με το ότι η ομάδα μου έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά και τα σημερινά αποτελέσματα και δεν είμαστε στην πρώτη θέση, όχι γιατί δεν κερδίσαμε τον αγώνα, όχι διότι δεν ήμασταν καλοί ή δεν παλέψαμε ή δεν κάναμε τα πράγματα που είχαμε πει όλη την εβδομάδα. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τους ποδοσφαιριστές μου για την προσπάθεια που έκαναν. Έχω τον Αλέξανδρο δίπλα μου (σ.σ. Γκαλίτσιο) και άλλους δύο με πρησμένα ζυγωματικά. Δεχθήκαμε ένα γκολ στο 85’, το οποίο νομίζω το έχετε καταγράψει στις κάμερες. Έχει βγει η μπάλα πάνω από μισό μέτρο αράουτ! Πέναλτι στα αμέσως δέκα δευτερόλεπτα από τη σέντρα την οποία προήλθε, δεν υπάρχει. Μία κόκκινη κάρτα στο 1-1 στη σέντρα αμέσως μετά κι όπως καταλαβαίνετε σήμερα έγινε μία πραγματική…

Θέλω να πω κι άλλα, αλλά επειδή θέλω να κάνω καριέρα σαν προπονητής κι επειδή έχω μία ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια κι έπρεπε να είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, τον κόπο τον δικό μου, τον κόπο των ποδοσφαιριστών μου, της διοίκησης, του ηγέτη αυτής της ομάδας, δυστυχώς σήμερα δεν μας άφησαν… Εμείς θα προσπαθήσουμε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι να προκριθούμε (σ.σ. στο Κύπελλο) και να βγάλουμε αυτό τον χαρακτήρα που έχουμε σαν ομάδα μέχρι το τέλος. Ήμασταν καλύτεροι, έπρεπε να κερδίσουμε, για τον Κισσαμικό δεν έχει καταγραφεί νομίζω ούτε μία τελική φάση και χάσαμε έτσι όπως χάσαμε. Εύχομαι στην ομάδα του Κισσαμικού ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια, γιατί όπως προανέφερα στην αρχή της συνέντευξης είναι μία ομάδα που έχει υγεία. Εμείς με ψηλά το κεφάλι, να το ξεχάσουμε και να προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να προκριθούμε».

Για το αν θεωρεί ότι έχουν όλα αυτά σχέση με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Σπάρτη: «Εγώ είμαι εδώ πέρα για να μιλήσω για το παιχνίδι. Είπα ότι η ομάδα μου έπρεπε να κερδίσει και για μένα είναι νικήτρια. Εγιναν κάποια πράγματα τα οποία είναι καταγεγραμμένα μέσα στην κάμερα. Όσον αφορά αυτά που είπατε, η αρμόδια να σας απαντήσει είναι η διοίκηση της ομάδας. Εγώ αισθάνομαι την πίκρα μου, και εγώ και οι ποδοσφαιριστές μου. Ο Αλέξανδρος (σ.σ. Γκαλίτσιος) τον βλέπετε πώς είναι το μάτι του. Ο Γιαννίτσης πήρε κίτρινη κάρτα στο πρώτο ημίχρονο και σ’ αυτή τη φάση που ήταν παρόμοια δεν δόθηκε τίποτα. Όσον αφορά αυτό που είπατε, είναι θέμα διοίκησης. Εγώ ήρθα εδώ για να μιλήσω για το παιχνίδι. Η ομάδα μου έπρεπε να κερδίσει και δεν κέρδισε, όχι γιατί δεν ήταν καλή, για άλλους λόγους».

Για το αν θεωρεί δικαιολογημένο τον εκνευρισμό των παικτών του μετά το 85’: «Νομίζω ότι δικαιολογημένο δεν μπορεί να είναι τίποτα στη ζωή. Μπορούν να υπάρχουν πάρα πολλές δικαιολογίες για το οτιδήποτε. Όταν βλέπουν οι παίκτες μου ότι έχει βγει μισό μέτρο η μπάλα έξω, όταν σφυρίζουν ένα πέναλτι το οποίο δεν υπάρχει, όταν στη σέντρα ο Αναστασάκος κάνει ντρίμπλα στο 1-1 και ο Ηλιόπουλος (σ.σ. εννοεί Οικονομόπουλος) κάνει ένα μαρκάρισμα με δύναμη, όπως παίζανε και οι δύο ομάδες… αρσενικά σε όλο το παιχνίδι και δέχεται κόκκινη κάρτα, νομίζω ότι μετά δεν μπορούμε να μιλήσουμε. Είναι άνθρωποι, παίζουν με 200 παλμούς. Θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι αυτό, γιατί πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα που έχουμε χτίσει με πολύ κόπο απ’ όλους, από τον πρόεδρο, τη διοίκηση, τον προπονητή, τους παίκτες και τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου. Και η πρώτη ήττα που κάναμε από τον Απόλλωνα Αθηνών, έπρεπε να έχουμε το απόλυτο, 15 πόντους! Είμαστε καλή ομάδα. Παλεύουμε όλα τα παιχνίδια και είμαστε καλή ομάδα».

karta antonis garden