Αντωνίου: Δύσκολο να συνεχίσει ο κρητικός όμιλος

Γ' Εθνική | 11 Ιουνίου 2021, 15:09

Ο Στέργιος Αντωνίου με δηλώσεις του στη mikriliga.com τόνισε είναι πολύ κοντά στη διάσπασή του ο κρητικός όμιλος εν όψει νέας σεζόν.

Ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ μιλώντας για τον κρητικό όμιλο ξεκαθάρισε ότι είναι δύσκολα να συνεχίσει να υφίσταται και τη νέα σεζόν και ειδικότερα με μόλις 10 ομάδες. Οπως ανέφερε το πιθανότερο είναι να απορροφηθεί από ομίλους της Αθήνας ή του Πειραιά όπως και παλιότερα.

Επίσης τόνισε ότι οι ομάδες που υποβιβάστηκαν δε θα έχουν διαφορετική… μοίρα, αφού είναι παράνομο να αλλάξει η προκήρυξη μετά από το τέλος του πρωταθλήματος και να παραμείνουν στην κατηγορία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Χρύσα Ζερβού είναι οι εξής:

«Είναι παράνομο να αλλάξει μια προκήρυξη αφότου τελειώσει το πρωτάθλημα. Οι προκηρύξεις δεν  αλλάζουν παρά μόνο αν μεσολαβήσει κάποιος νόμος. Σύμφωνα με τον ΚΑΠ δεν μπορεί να τροποποιηθεί μια προκήρυξη. Φέτος, άλλαξε όταν διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω της ανωτέρας βίας του κορωνοϊού.

Οι ομάδες που έχουν υποβιβαστεί, έχουν υποβιβαστεί. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε ξανά έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και να υποβιβαστούν οι ομάδες προκειμένου του χρόνου να διορθωθεί η κατηγορία».

Για τον κρητικό όμιλο: «Η σκέψη και ο προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά είναι έξι όμιλοι, όχι επτά που έχει ακουστεί. Οι Κρητικές ομάδες πιθανότατα θα διασπαστούν όπως και παλιότερα και θα απορροφηθούν από τους ομίλους των Αθηνών και του Πειραιά. Είναι δύσκολο να συνεχίσει να υπάρχει Κρητικός όμιλος και να περιέχει μόνο δέκα ομάδες οπότε προς το παρόν η εκδοχή λέει να συμμετάσχουν στους ομίλους αυτούς».

 

Estrella
Papantonakis Cards
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Nymfi-Restaurant
Auto KCS
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad