Αντωνίου αντί Αμανατίδη στα Τρίκαλα

Football League 1 Ιουλίου 2017, 15:24

Ο Περικλής Αμανατίδης γνωστοποίησε πριν από λίγες ημέρες την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία των Τρικάλων, που βαδίζουν πλέον διοικητικά στη μετά Γιαλιά εποχή.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η νέα διοίκηση του ΑΟΤ ήρθε σε συμφωνία με τον Σωτήρη Αντωνίου, που παραιτήθηκε πριν το τέλος του πρωταθλήματος από την τεχνική ηγεσία της Σπάρτης λόγω των προβλημάτων που παρουσιάστηκαν στην ομάδα.

Ο 41χρονος τεχνικός ξεκίνησε την προπονητική του πορεία από τον Εορδαϊκό και ακολούθησαν οι Καλλονή, Πανηλειακός (2 φορές), Κόρινθος, Παναχαϊκή, Δωτιέας Αγιάς, Παναργειακός και Σπάρτη (από το 2015).

Η ανακοίνωση των Τρικάλων:

Η ΠΑΕ Τρίκαλα ανακοινώνει την πρόσληψη του προπονητή Σωτήρη Αντωνίου. Με αφορμή την πρόσληψή του, ο Πρόεδρος της ΠΑΕ κύριος Μπέκιος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Σε συνέχεια των τοποθετήσεών μας για τη φιλοσοφία του ποδοσφαίρου που θέλουμε να παίζουν τα Τρίκαλα, δηλώνουμε ότι ο κύριος Αντωνίου είναι ένας προπονητής με τον οποίο υπάρχει απόλυτη ταύτιση απόψεων.

Ήταν από την πρώτη στιγμή διακαής πόθος της νέας διοίκησης η οποία πιστεύει πάρα πολύ στην αξία του. Ως πρόεδρος της ομάδας, δηλώνω ότι ο κύριος Αντωνίου χαίρει της εμπιστοσύνης μας και είμαστε σίγουροι ότι σε βάθος χρόνου θα δημιουργήσει ένα σύνολο το οποίο θα αποδίδει θεαματικό ποδόσφαιρο.

Του ευχόμαστε καλή επιτυχία για την ανάληψη των καθηκόντων του»

Από την πλευρά του ο κύριος Αντωνίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην ομάδα των Τρικάλων. Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη όχι μόνο η πρόταση που δέχθηκα αλλά και το σκεπτικό της νέας διοίκησης της ομάδας. Ένα σκεπτικό που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο και έχει σαν κύρια ιδέα το θεαματικό ποδόσφαιρο. Σας δηλώνω απερίφραστα ότι θα βάλω όλες μου τις δυνάμεις για να δημιουργήσω μια ομάδα όπου κάθε Τρικαλινός θα είναι περήφανος γι” αυτή.

Κλείνοντας, θα ήθελα να τονίσω ότι ο κόσμος είναι πάντα ο δωδέκατος παίχτης και τον θέλουμε στο πλευρό μας σε αυτή την προσπάθεια»

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards