Αντίστροφη μέτρηση για την προετοιμασία

Πλατανιάς | 25 Ιουνίου 2016, 21:50

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έναρξη της προετοιμασίας στον Πλατανιά. Οι ποδοσφαιριστές απολαμβάνουν τα τελευταία τους ουσιαστικά 24ωρα πριν την επιστροφή τους στο Μάλεμε και τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν.

Από την προσεχή Δευτέρα θα αρχίσουν εξάλλου να καταφθάνουν στα Χανιά οι ποδοσφαιριστές που στο σύνολό τους έχουν φύγει από τα Χανιά για διακοπές. Την Τετάρτη 29 του μήνα θα είναι η πρώτη άτυπη μέρα για την έναρξη της προετοιμασίας, καθώς είναι προγραμματισμένο να γίνουν ιατρικές εξετάσεις και εργομετρικά στους παίκτες και την Δευτέρα 4 Ιουλίου θα σημάνει η επίσημη “πρώτη” για τη νέα σεζόν.

Από εκεί και πέρα, αναμένονται μεταξύ άλλων στα Χανιά τα πέντε νέα πρόσωπα που αποκτήθηκαν την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο Ουκρανός Πριντέτα, ο Ισπανός Ντεβέσα και οι Ελληνες Μανούσος, Καρυπίδης και Ηλιάδης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πλατανιάς το διάστημα μεταξύ 15-29 Ιουλίου θα βρεθεί στη Βουλγαρία και συγκεκριμένα στο προπονητικό κέντρο του Πράβετς για να πραγματοποιήσει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad