Αντίστροφη μέτρηση για τη δημοπράτηση του ποδηλατοδρομίου

Ποδηλασία | 30 Νοεμβρίου 2022, 20:37

Στην τελική ευθεία περιέρχεται όπως όλα δείχνουν η έναρξη της δημοπράτησης για το ποδηλατοδρόμιο Ακρωτηρίου. Μέσα στην επόμενη εβδομάδα οι οριστικές εξελίξεις.

KTEO Κρήτης

Η αναφορά που έκανε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε για τα αθλητικά έργα στις Στέρνες ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης δεν ήταν τυχαία όπως φαίνεται, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στις αρχές έως τα μέσα της επόμενης εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία για την έναρξη της δημοπράτησης του ποδηλατοδρομίου στα Καθιανά.

Αυτό συνεπάγεται ότι μέσα στους επόμενους 6-7 μήνες αναμένεται να έχει προκύψει ο ανάδοχος εργολάβος και από ‘κει και πέρα θα είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποπεράτωση αυτού του πολύ σημαντικού έργου για τον αθλητισμό των Χανίων.

Υπενθυμίζεται η τοποθέτηση που είχε κάνει ο κ. Σημανδηράκης πως ήταν η εξής: «Εκτός από τις Στέρνες, το πολύ μεγάλο έργο για το οποίο περιμένουμε από μέρα σε μέρα την έγκριση για τη δημοπράτησή του, είναι φυσικά το Πποδηλατοδρόμιο των Χανίων. Ενα έργο 8 εκατομμυρίων ευρώ, που θα αναβαθμίσει καθοριστικά το επίπεδο των αθλητικών υποδομών».

Ετσι θα είναι το νέο ποδηλατοδρόμιο

 

manolikakis

Rabona ad