«Αντίο» Περράκη με αναφορά σε «δυνατές φιλίες» και «άτομα-κομήτες»

Κρητικός Αστέρας | 4 Απριλίου 2016, 21:16

Την απόφαση να σταματήσει το ποδόσφαιρο σε ηλικία 27 χρονών πήρε ο Μανόλης Περράκης, γνωστοποιώντας την μέσω γραπτής του δήλωσης.

Όπως αναφέρει στη δήλωσή του ο σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο τον οδήγησε στην απόφαση να εγκαταλείψει την ενεργό δράση, έπειτα από 17 χρόνια παρουσίας σε σωματεία των Χανίων.

perrakis manolis1

Ο Περράκης γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου 1989 και από νεαρή ηλικία ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στις Ακαδημίες του αγαπημένου του Άρη Σούδας. Αφού έφτασε να αγωνιστεί μέχρι και στην πρώτη ομάδα του λιμανιού στη Δ’ Εθνική στη συνέχεια φόρεσε τις φανέλες αρκετών ομάδων (Ιδομενέας, Πανακρωτηριακός, Μινώταυρος, Παλαιόχωρα, Ίκαρος Μουρνιών, Κρ. Αστέρας), όπου και διακρίθηκε για τον δυναμισμό και το πάθος του στη θέση του κεντρικού αμυντικού. Αφού ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς με τελευταίο αυτόν στο γόνατο πήρε την απόφαση να σταματήσει οριστικά το ποδόσφαιρο.

perrakis manolis2

Στη δήλωσή του πάντως κάνει λόγο για δυνατές φιλίες που απέκτησε στο ποδόσφαιρο, αλλά και για άτομα που στις δύσκολες στιγμές, όπως η τελευταία με τον νέο σοβαρό τραυματισμό του, εξαφανίστηκαν σαν κομήτες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

«Μετά από 17 χρόνια παρουσίας στο Χανιώτικο ποδόσφαιρο αγωνιζόμενος σε πολλά σωματεία και έχοντας ευχάριστες και δυσάρεστες καταστασεις, μετά τον τελευταίο σοβαρό τραυματισμό μου στο γόνατο αποφάσισα να εγκαταλείψω την ενεργό δράση. Αφήνοντάς μου ανάμεικτα συναισθήματα η απόφαση αυτή και ενώ ήταν ένα άθλημα που αγαπούσα τόσο πολύ, γνωρίζοντας ανθρώπους που έγιναν δυνατές φιλίες καθώς και άτομα που στις δύσκολες στιγμές (ειδικά όπως ο τελευταίος τραυματισμός) εξαφανίστηκαν σαν κομήτες!!!! Τέτοιου είδους άνθρωποι δεν πρέπει να ασχολούνται καν με το άθλημα και καλύτερα να είναι απλά φίλαθλοι. Αφήνοντας λοιπόν πίσω τις κακές εικόνες αυτές, θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που ήταν και είναι πάντα δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια, να ευχηθώ να έχουν πάντα υγεία, επιτυχίες και χωρίς τραυματισμούς…

ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

ΠΕΡΡΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ»

Φωτογραφίες από την ποδοσφαιρική του πορεία:

perrakis manolis3

perrakis manolis4

perrakis manolis5

perrakis manolis6

perrakis manolis7

perrakis manolis8

perrakis manolis9

 

karta antonis garden