«Αντίο» με θερμές ευχαριστίες της ΑΕΛ σε Μονιάκη

Super League 1 5 Μαΐου 2017, 14:52

Για οικογενειακούς λόγους, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, ζήτησε να λύσει το συμβόλαιό του ο Μανώλης Μονιάκης, με την ΑΕΛ να του εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της για την προσφορά του.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«…νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον εξαίρετο ποδοσφαιριστή, σύζυγο, πατέρα και άνθρωπο Μανώλη Μονιάκη για όσα προσέφερε στην προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας να κατακτήσει και πάλι τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της Λάρισας.

Αναλυτικά:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ και προσωπικά ο κ. Αλέξης Κούγιας, αλλά και είμαστε βέβαιοι και όλοι οι οπαδοί μας, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε τον εξαίρετο ποδοσφαιριστή, σύζυγο, πατέρα και άνθρωπο Μανώλη Μονιάκη για όσα προσέφερε στην προσπάθεια της αγαπημένης μας ομάδας να κατακτήσει και πάλι τη θέση που της αξίζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Ο Μανώλης Μονιάκης ζήτησε για οικογενειακούς λόγους να λυθεί το συμβόλαιο του με την ΠΑΕ ΑΕΛ και το αίτημα του έγινε δεκτό. Του ευχόμαστε να προσφέρει τα ίδια και περισσότερα στην τυχερή ομάδα που θα τον αποκτήσει.

Η πόρτα της ΠΑΕ ΑΕΛ θα είναι πάντα ανοικτή γι αυτόν.

 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania