Αντίο Μανούσου σε Καλλονή που “κλείνει” από ώρα σε ώρα στον Πλατανιά

Πλατανιάς | 8 Ιουνίου 2016, 19:28

Θέμα χρόνου φαίνεται πως είναι να επιβεβαιωθεί η μεταγραφή του Γιώργου Μανούσου στον Πλατανιά. «Είμαστε πολύ κοντά» σημειώνεται από τους "ερυθρολεύκους".

Επομένως, το θέμα τελεί σε αναμονή για την επιβεβαίωση αυτής της πολύ σημαντικής προσθήκης για τον Πλατανιά, με το athlitiko ν’ αναμένεται με την πρώτη ευκαιρία να επιβεβαιώσει την επόμενη μεταγραφή.

Κατά τ’ άλλα, ο Μανούσος μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook γράφει τα εξής, αποχαιρετώντας ουσιαστικά την ομάδα στην οποία αγωνίστηκε για 5 χρόνια, την Καλλονή.

«Έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος για μένα. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου την ομάδα που λέγεται Καλλονή και ειδικά τον πρόεδρο κύριο Νίκο Μιχαλάκη και τον τεχνικό διευθυντή Προκόπη Καρτάλη αλλά και όλα τα παιδιά μέσα στο γραφείο για την συνεργασία που είχαμε αυτά τα 5 υπέροχα χρόνια.. Πέρασα απίστευτες στιγμές που θα τις θυμάμαι για πάντα!! ΚΑΙΔΩΝΗ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΟ εσάς σας ευχαριστώ ιδιαίτερα!! Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο της Λέσβου για την αγάπη που έδειξε απέναντι στο πρόσωπο μου και τους ευχαριστώ πολύ όλους»!

Estrella
Auto KCS

Rabona ad