«Αντίο» από Γιαννολάρη

Πανακρωτηριακός | 30 Ιουνίου 2017, 17:08

Ο Χρήστος Γιαννολάρης μέσω γραπτής του δήλωσης λέει «αντίο» στον Πανακρωτηριακό έπειτα από τρία χρόνια παρουσίας στο Ακρωτήρι, με την ευχή κάποια στιγμή να είναι ξανά μέλος της ομάδας.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Γιαννολάρης αποκτήθηκε από την Ιωνία 2000 και για τρεις σεζόν τίμησε με την παρουσία τη φανέλα της ομάδας του Ακρωτηρίου. Στην αποχαιρετιστήρια δήλωσή του αναφέρει ότι ίσως ήρθε η ώρα να ασχοληθεί με την οικογένειά του πλέον, η οποία πλέον έχει διευρυνθεί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει:

Κλείνοντας λοιπόν τρία χρόνια σε αυτή την ομάδα ήθελα με την αποχώρηση μου να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους!! Συμβούλιο προπονητές φροντιστές, συμπαίκτες και φιλάθλους!! Πέρασα τρία χρόνια και μόνο καλά λόγια έχω να πω για όλους και εννοείται ότι πάντα θα έχουν μια ξεχωριστή θέση στη καρδιά μου!! Εύχομαι η ζωή να κάνει κύκλους και να μπορέσω αύριο-μεθαύριο να ξανά είμαι μέλος αυτής της ΟΜΑΔΑΣ, εύχομαι κάθε επιτυχία σε αυτό το σύλλογο γιατί το αξίζει! Ίσως για μένα να ήρθε η ώρα να ασχοληθώ με την οικογένειά μου πλέον, θα δείξει σύντομα…..!! Εις το επανιδείν…..!!

 

Mikel Chania Delivery