Αντίδραση των οργανωμένων του Απόλλωνα για το «παραχωρείται»

Super League 1 18 Οκτωβρίου 2017, 12:47

Την αντίδραση των οργανωμένων φιλάθλων του Απόλλωνα έχει προκαλέσει ο τρόπος που επέλεξε η διοίκηση της ΠΑΕ να δημοσιοποιήσει την απόφασή της να παραχωρήσει τις μετοχές.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Στην περίπτωση που όντως η ιδιοκτησία της ΠΑΕ έχει αποφασίσει να την “παραχωρήσει”, είναι αναφαίρετο δικαίωμα της να το κάνει. Δεν είναι δικαίωμα της όμως να “ξεφτιλίζει” την ιστορικότερη ομάδα της χώρας, στην κοινή γνώμη, με “τσιρότα”», τονίζει μεταξύ άλλων το Σωματείο Φίλων & Φιλάθλων Απόλλωνα Σμύρνης “Αναγέννηση”.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η θέση της Αναγέννησης για τις τελευταίες εξελίξεις στον Απόλλωνα

Με αφορμή τα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες μέρες στον Απόλλωνα Σμύρνης ως “Αναγέννηση” έχουμε να δηλώσουμε τα ακόλουθα:

Επειδή, τυγχάνει το “έργο” να το έχουμε ξαναδεί δεν μας ενδιαφέρει η επανάληψή του. Δεν έχει σασπένς καθώς αρχή, μέση και τέλος είναι ίδια. Καταγγέλλω-Στιγματίζω- Συνεχίζω γιατί… “δεν βρέθηκε αγοραστής”.

Αλλά ακόμη και στην περίπτωση που όντως η ιδιοκτησία της ΠΑΕ έχει αποφασίσει να την “παραχωρήσει”, είναι αναφαίρετο δικαίωμα της να το κάνει. Δεν είναι δικαίωμα της όμως να “ξεφτιλίζει” την ιστορικότερη ομάδα της χώρας, στην κοινή γνώμη, με “τσιρότα”.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, για εμάς ο Απόλλωνας είναι βασικό κομμάτι της ζωής μας και δεν τον “παραχωρούμε”. Επικεντρωνόμαστε στον αγώνα για την παραμονή της ομάδας στην Α’ Εθνική.

Για εμάς υπάρχει μόνο ο “πόλεμος” της Κυριακής στη Ριζούπολη με την Ξάνθη. Δεν ασχολούμαστε με τις… εντυπώσεις, αλλά με το πώς θα βοηθήσουμε περισσότερο τους παίκτες και τον προπονητή μας, ώστε να φτάσουμε όλοι μαζί στη νίκη.

Το Δ.Σ. του Σωματείου Φίλων & Φιλάθλων Απόλλωνα Σμύρνης “ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ”.

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania