Αντιδράσεις για τις αποφάσεις του ΕΑΚ – Στο ΟΑΚΑ Παπαστάμος και Κάχρης;

Κολύμβηση | 20 Νοεμβρίου 2020, 16:31

Αντιδράσεις στα social media, αλλά και γενικότερα φέρνει η απόφαση να κλείσουν οι εθνικές αθλητικές εγκαταστάσεις στα Χανιά.

Το βασικό ερώτημα αφορά το ποιος προσβλήθηκε από κορονοϊό. Απ’ ό,τι φαίνεται δεν πρόκειται για αθλητή, με τις πληροφορίες ν’ αναφέρουν ότι αφορά στέλεχος του ΕΑΚ.

Σε κάθε περίπτωση, τα πλάνα ειδικότερα για τους δύο πρωταθλητές κολύμβησης οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες είχαν την ευκαιρία να προπονούνται στο κολυμβητήριο, αλλάζουν. Ηδη, όπως γίνεται γνωστό, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έχει ενημερωθεί προκειμένου να δώσει την έγκριση του έτσι ώστε ο Απόστολος Παπαστάμος και ο Αλέξανδρος Κάχρης ν’ ανέβουν στην Αθήνα και να συνεχίσουν να προπονούνται στο ΟΑΚΑ. Αυτό συνεπάγεται ότι ουσιαστικά χάνεται η δυνατότητα και τους δύο νεαρούς κολυμβητές να συνεχίσουν να προπονούνται στα Χανιά από τη στιγμή που το κολυμβητήριο είναι κλειστό.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για ένα δυσάρεστο γεγονός ότι τα πράγματα παίρνουν αυτή την τροπή, από την άλλη κρίθηκε ότι λόγω του κρούσματος που επιβεβαιώθηκε στις εγκαταστάσεις του ΕΑΚ πως ήταν αδύνατο να παραμείνουν οι εγκαταστάσεις ανοικτές, τουλάχιστον για τις επόμενες ημέρες.

karta antonis garden