Αντιδράσεις για Ευαγγέλου και τα γενικότερα λάθη της διαιτησίας

Πλατανιάς | 29 Φεβρουαρίου 2016, 15:59

Αντιδράσεις στον Πλατανιά προκαλεί η διαιτησία στον αγώνα με την Καλλονή. Χαρακτηριστική αν μη τι άλλο η φάση του πέναλτι σε βάρος του Θανάση Ντίνα, το οποίο αρνήθηκε ο Ευαγγέλου, ωστόσο δεν ήταν η μοναδική διαιτητική απόφαση σε βάρος του, αφού υπήρξαν κι άλλες.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, στον Πλατανιά όπως τονίζεται μέσα από την ομάδα υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός για τις αποφάσεις των διαιτητών και στην αναμέτρηση με την Καλλονή.

Ακόμα, όπως τονίζουν “κύκλοι” της ομάδας:

Δεν είναι μόνο το πέναλτι που δεν δόθηκε, αλλά και δύο-τρεις φάσεις ακόμα που έδειχναν τις προθέσεις του Ευαγγέλου και τον βοηθών του απέναντι στην ομάδα.

Συγκεκριμένα: Δύο λανθασμένες υποδείξεις οφ σάιντ (Ράμος, Μιλούνοβιτς) και μια φάση που ο Γουνδουλάκης κόπηκε ενώ έβγαινε τετ α τετ με τον γκολκίπερ της Καλλονής (ο διαιτητής γύρισε πίσω την φάση για να δώσει φάουλ).

Σίγουρα η εικόνα της ομάδας δεν ήταν καλή και δεν θύμιζε προηγούμενα παιχνίδια. Αυτό δεν αναιρεί όμως το γεγονός ότι κυρίως με την φάση του πέναλτι, ο διαιτητής να μας στερεί το δικαίωμα να διεκδικήσουμε κάτι παραπάνω στο συγκεκριμένο ματς.

Αυτό βέβαια που προβληματίζει ακόμα περισσότερο είναι το ότι φέτος ο Πλατανιάς έχει πέσει πολλές φορές “θύμα” διαιτητικών αποφάσεων που του έχουν στερήσει βαθμούς σε πολύ σημαντικούς αγώνες, είτε εντός, είτε εκτός έδρας.

  

Estrella
Auto KCS