Αντί για Βαρκελώνη… στα Χανιά η Ζουζούνη

Καλλιτεχνική Κολύμβηση | 9 Ιουνίου 2021, 18:22

Η Βιολέτα Ζουζούνη μπορεί να περιλαμβάνεται ανάμεσα στις δύο αναπληρωματικές αθλήτριες για την Εθνική ομάδα καλλιτεχνικής κολύμβησης για το παγκόσμιο πρωτάθλημα, όμως αντί για την Βαρκελώνη, βρίσκεται στα... Χανιά.

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια μετά από απόφαση των ομοσπονδιακών προπονητριών αποκλείστηκε ουσιαστικά από την αποστολή και κρίθηκε ως αναπληρωματική. Αυτό συνεπάγεται πως εφόσον προκύψει λόγος θα επιβιβαστεί άμεσα στο αεροπλάνο και θα ταξιδέψει στην Βαρκελώνη, αλλά για την ώρα… παραμένει στα Χανιά!

Πρόκειται για μία απόφαση η οποία προκαλεί, σίγουρα, εντύπωση, καθώς η Ζουζούνη μέχρι σήμερα μετείχε ανελλιπώς στις προπονήσεις της Εθνικής, αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις που πήρε μέρος, με αποκορύφωμα το χορευτικό στο οποίο αγωνίστηκε και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο ως γνωστόν (στο κόμπο) στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στην Βουδαπέστη.

Από την άλλη, εφόσον η Εθνική μας καταφέρει και εξασφαλίσει στη Βαρκελώνη την πρόκριση για το Τόκιο είναι το πιθανότερο πως η Ζουζούνη θα περιληφθεί στην αποστολή και θα είναι ανάμεσα στα κορίτσια που θα ταξιδέψουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

karta antonis garden
JoyMachine

Rabona ad