Αντί για Ηρόδοτος… προπονητικό “διπλό” – Πήραν μέρος παίκτες από την Κ19

Χανιά | 4 Φεβρουαρίου 2023, 18:18

Με βάση τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος πορεύονται τα Χανιά. Το Σάββατο πραγματοποιήθηκε προπονητικό "διπλό" στα Περβόλια.

/Bella Pizza

Υπό άλλες συνθήκες τα Χανιά θ’ αγωνίζονταν την Κυριακή απέναντι στον Ηρόδοτο, τον οποίο θα φιλοξενούσαν στο γήπεδο Περιβολίων και πλέον αναμένουν το πότε θα ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, οι ποδοσφαιριστές των Χανίων συμμετείχαν σε προπονητικό διπλό στο οποίο κιόλας πήραν μέρος παίκτες από την Κ19. Αυτοί είναι οι Γκολόσι, Μιχ Κουκουράκης, Μπραουδάκης, Βόρφι και Σταματάκης.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ:

Με προπονητικό «διπλό» που έγινε σήμερα, Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, το πρωί στο γήπεδο Περιβολίων συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας.

Το τεχνικό επιτελείο προκειμένου να κρατήσει τους ποδοσφαιριστές σε αγωνιστικό ρυθμό μετά την επ’ αόριστον διακοπή του πρωταθλήματος της SL2, επέλεξε να διοργανώσει εσωτερικό «διπλό» στο οποίο πήραν μέρος όλοι οι διαθέσιμοι ποδοσφαιριστές.

Στο «διπλό» που είχε διάρκεια 60 λεπτών, συμμετείχαν ποδοσφαιριστές και από την ομάδα Νέων του Συλλόγου και συγκεκριμένα οι Γκολλόση, Κουκουράκης Μιχ., Μπραουδάκης, Βόλφι και Σταματάκης. Το «διπλό» έληξε με σκορ 1-0 για την ομάδα των «μπλε».

Επόμενη προπόνηση θα γίνει την Τρίτη 7 Φεβρουαρίου, το πρωί στη Μοναχή Ελιά.

Estrella
10 years theatro
Gyrothalassia
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
/blentcoffee
Poppies sexy show club

Rabona ad