Αντί για 10 στους 6 βαθμούς…

Πλατανιάς | 9 Δεκεμβρίου 2017, 21:11

Αξιος της μοίρας του αποδεικνύεται ο Πλατανιάς ο οποίος κρίνοντας τουλάχιστον από τα δύο τελευταία παιχνίδια με Πανιώνιο και Ατρόμητο θα μπορούσε να είναι τώρα στους 10 βαθμούς, ωστόσο παραμένει στους 6!

Στο ματς με τον Ατρόμητο, ο Μπούντνικ γίνεται ο μοιραίος παίκτης για τους “ερυθρολεύκους” μετά το χαμένο πέναλτι, αλλά και το τετ-α-τετ που ακολουθεί όπου ο ίδιος αστοχεί. Εάν γινόταν το 2-0 τα πράγματα σίγουρα στη συνέχεια θα ήταν καλύτερα και πολύ πιθανώς ο Ατρόμητος όχι μόνο να μην έφευγε νικητής από τα Περβόλια, αλλά να γνώριζε την ήττα.

Επόμενο παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, με την ψυχολογία ήδη βαριά μετά την τελευταία ήττα και ειδικότερα όπως αυτή σημειώθηκε από τον Ατρόμητο. Παρ’ όλα αυτά, ο Πλατανιάς δείχνει πως αντεπεξέρχεται αντέχοντας ακόμα και μετά την αποβολή του Κοροβέση, αλλά ένα ολέθριο λάθος από τον Κοκκαλά στερεί από τη χανιώτικη ομάδα να μπορέσει ν’ αποσπάσει το ισόπαλο αποτέλεσμα στην έδρα του Πανιωνίου.

Ωστόσο, όλα τα παραπάνω είναι 4 βαθμοί… Τέσσερις χαμένοι βαθμοί, που αν τους είχε τώρα ο Πλατανιάς θα ήταν σε πολύ καλύτερη μοίρα εν όψει κιόλας και των μεταγραφών που είναι να γίνουν μέσα στις επόμενες μέρες. Απεναντίας παραμένει στους 6 και σε μια πολύ δύσκολη θέση, με συνέπεια τα πράγματα να προδιαγράφονται καθόλου εύκολα στη συνέχεια…

 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad