Ανθρωπος του Πλατανιά στο athlitiko για Κουλιμπαλί: Είμαστε κοντά με ΠΑΟ!

Πλατανιάς | 29 Αυγ 2016, 12:11

Επιβεβαιώνει ο Πλατανιάς την ύπαρξη ενδιαφέροντος από πλευράς Παναθηναϊκού για την απόκτηση του Ουσμάν Κουλιμπαλί. Από την άλλη όπως τονίζεται από αξιόπιστη πηγή των "ερυθρολεύκων" ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

«Είμαστε σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό. Συμφωνία δεν έχουμε ακόμα ή όπως τουλάχιστον αναφέρουν κάποια δημοσιεύματα αλλά είναι πολύ πιθανό η μεταγραφή να κλείσει», τονίζει χαρακτηριστικά ο άνθρωπος του Πλατανιά που μίλησε σχετικά στο athlitiko.

Από εκεί και πέρα σημειώνεται ότι ο Κουλιμπαλί είναι απών από το Σάββατο από τα Χανιά έχοντας υποχρεώσεις τις επόμενες ημέρες με την εθνική ομάδα του Μάλι. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στην Αφρική και οι πληροφορίες τον φέρνουν να είναι στην Γαλλία, ενδεχομένως για να πάρει το αεροπλάνο και να “πετάξει” για Αφρική. Πάντως, δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί ο Κουλιμπαλί να επιστρέψει στην Ελλάδα εντός των επομένων ωρών και να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, που απ’ ό,τι φαίνεται βρίσκεται στις τελικές συζητήσεις με τον Πλατανιά για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. 

Φυσικά, για την αξία του 27χρονου δεξιού μπακ δεν μπορεί να γίνει λόγος… Ενας παίκτης που πραγματικά απόλαυσαν οι Χανιώτες φίλαθλοι τα τελευταία δύο χρόνια. Πραγματικά του αξίζει να παίξει σε μια μεγάλη ομάδα και όχι μόνο αυτό, αλλά είναι δεδομένο ότι στον Παναθηναϊκό θα ξεχωρίσει για τις μεγάλες του ικανότητες. 

Estrella
Auto KCS

Rabona ad