Ανθούσης: Δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα απέναντι στο ΣΥΝΚΑ

Ποσειδών Καμισιανών-Ραπανιανών | 31 Οκτωβρίου 2017, 15:23

Σπουδαίο "τρίποντο" πανηγύρισε ο Ποσειδώνας Καμισιανών-Ραπανιανών στην Αγιά Μαρίνα απέναντι στον Γρανίτη με 1-0, με την ομάδα του Δημήτρη Ανθούση να παραμένει για 9ο συνεχόμενο παιχνίδι αήττητη.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο προπονητής των νικητών σε δηλώσεις του στο athlitiko, ανέφερε ότι η ομάδα του είχε δουλέψει όλη την εβδομάδα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και ότι πλέον το βάρος έχει πέσει στον επόμενο κρίσιμο αγώνα απέναντι στο ΣΥΝΚΑ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του έχουν ως εξής: «Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο για την ομάδα μου. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου γιατί έδειξαν διάθεση, πίστη, πάθος, πειθαρχεία και η συνολική μας εικόνα ήταν αρκετά ικανοποιητική. Προσπαθήσαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και καταφέραμε να προηγηθούμε και μετά να διατηρήσουμε το προβάδισμα μέχρι τέλους. Ήταν σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο και μας γεμίζει με ικανοποίηση η συνολική μας εικόνα και η έως τώρα συγκομιδή μας. Κοιτάζουμε τη συνέχεια σεμνά και ταπεινά και μέσα από τη δουλειά που κάνουμε να καταφέρουμε να βελτιωνόμαστε σε κάθε αγώνα. Πάμε με τις καλύτερες δυνατές συνθήκες στο ντέρμπι με το ΣΥΝΚΑ, όπου ο Ποσειδώνας δεν έχει να χάσει τίποτα, μονάχα να κερδίσει. Καλή συνέχεια στον Γρανίτη και στον φίλο μου τον Γιώργο Μπονατάκη».

Estrella