Ανταποδίδει τις ευχές σε ΡΕΑ η Επισκοπή

Ποδόσφαιρο Γυναικών Επισκοπή | 7 Νοεμβρίου 2022, 18:25

Η Επισκοπή λίγες ώρες μετά από την ανακοίνωση της ΡΕΑ για την εκκίνηση της γυναικείας ομάδας ανταποδίδει τις ευχές στη "συντοπίτισσα" που εκπροσωπεί το Ρέθυμνο στη μεγάλη κατηγορία.

/Bella Pizza

«Τους ευχόμαστε η νέα τους προσπάθεια να ευδοκιμήσει στο απόλυτο» αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος της Επισκοπής, Μιχάλης Νικολιδάκης.

Συγχαρητήρια από ΡΕΑ στις γυναίκες της Επισκοπής

Η ανακοίνωση:

«Με τη σειρά μας και μετά την επιστολή του ΑΟ Ρέας για ευχές και καλή επιτυχία, αντευχόμαστε για μια καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Woman Football League, δίχως τραυματισμούς.
Τους ευχόμαστε επίσης η νέα τους προσπάθεια ως νεοσύστατος σύλλογος να ευδοκιμήσει στο απόλυτο, για τον πρόεδρο, το προπονητικό σταφ και τις παίκτριες.

Όσο για μας, καλή επιτυχία στα κορίτσια μας με υγεία σε όλους και στο προπονητικό μας σταφ.

Με γνώμονα την εμπειρία μας και την παρακαταθήκη δεκαετιών που έχουμε αφήσει στον χώρο, θα πορευτούμε και σ’ αυτόν τον νέο δρόμο στον οποίο εισερχόμαστε από φέτος με μεγάλο μας στόχο να δούμε κάποια στιγμή αυτή την ομάδα με το συγκεκριμένο σήμα να φτάνει να αγωνιστεί στο κορυφαίο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου του όμορφου φύλου.

Καλή επιτυχία στις γυναίκες του Ρεθύμνου μας!»

Ο πρόεδρος

Μιχάλης Νικολιδάκης

Estrella
Chania cash
KTEO Κρήτης
Minetta top plus
xoriatiko

Rabona ad