Αντάμι: Με τη βοήθεια του κόσμου για την παραμονή

Βόλεϊ 10 Μαρτίου 2023, 16:32

Την πίστη του ότι ο ΟΦΗ μπορεί να ανανεώσει την παρουσία του στη Volley League με τη στήριξη του κόσμου του εξέφρασε ο Χένρικ Αντάμι.

KTEO Κρήτης

Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος της ηρακλειώτικης ομάδας μίλησε στο match programme για το παιχνίδι με τον Πήγασο Πολίχνης.

Ελεύθερη είσοδος στο ΒΑΚ με Πήγασο Πολίχνης

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο ΟΦΗ:

Με την βοήθεια του κόσμου, μπορούμε να σώσουμε την κατηγορία, τονίζει ο Βραζιλιάνος πασαδόρος του ΟΦΗ Χενρικ Αντάμι, ο οποίος θεωρεί ότι ο ΟΦΗ σήμερα είναι στο καλύτερο αγωνιστικό επίπεδο της σεζόν.

Όπως τονίζει σε συνέντευξη του στο match programme με τον Πήγασο Πολίχνης (Κυριακή 12/3, 5μμ, ΒΑΚ) ο 25χρονος πασαδόρος του ΟΦΗ “παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μετά την Ορεστιάδα πήραμε αυτοπεποίθηση. Τώρα χρειαζόμαστε τη νίκη με τον Πήγασο και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό, για να την κατακτήσουμε, ώστε να μπούμε με περισσότερες ελπίδες στα πλέι-άουτ”.

Ο Αντάμι θεωρεί ότι “είμαστε στο καλύτερο επίπεδο της σεζόν τώρα. Είμαστε σε καλή φόρμα. Βελτιωνόμαστε. Λειτουργούμε καλύτερα, σαν ομάδα. Πιστεύω ότι έχουμε καλές πιθανότητες να μείνουμε στην κατηγορία στα πλεί-άουτ, όπου θα κυνηγήσουμε όλα τα παιχνίδια”.

Ο Αντάμι στέλνει και το μήνυμα του, στον κόσμο της ομάδας. Οπως λέει “είναι σημαντικό να έχουμε δίπλα μας τους φιλάθλους μας, στους τελικούς που έχουμε μπροστά μας. Με την Ορεστιάδα μας βοήθησαν πολύ και θέλουμε την υποστήριξη τους και με τον Πήγασο, αλλά και μετά στα ματς που θα δώσουμε στο γήπεδο μας, για τα πλέι-άουτ”.

Ο Βραζιλιάνος πασαδόρος, μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την συνεργασία που έχει στον ΟΦΗ με τον διαγώνιο Γιώργο Τζιουμάκα. Οπως λέει “είναι φανταστικός παίκτης και τρομερός χαρακτήρας. Μου αρέσει πολύ να παίζω μαζί του και μας βοηθάει πολύ”.

Τέλος, για την δική του παρουσία στον ΟΦΗ και την Ελληνική Λίγκα, τονίζει ότι “δεν είμαι ευχαριστημένος απο την πορεία της ομάδας, αλλά και από τον εαυτό μου. Μπορούσαμε να έχουμε κάνει καλύτερα πράγματα. Αυτό που έχει σημασία τώρα, είναι ότι λειτουργούμε καλύτερα και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, για να σωθεί η ομάδα”.

 

manolikakis

Rabona ad