Αντ. Αμαραντίδης: Ήταν ιδανική η σέντρα, δεν το έβαλα… μόνος μου το γκολ!

Πλατανιάς Κύπελλο Χανίων | 15 Φεβρουαρίου 2017, 21:02

Ερχόμενος από τον πάγκο ο Αντώνης Αμαραντίδης ήταν στην κατάλληλη θέση την κατάλληλη στιγμή όπως συνήθως λέγεται σε τέτοιες περιπτώσεις και με το γκολ του στις καθυστερήσεις της παράτασης έστειλε τον Πλατανιά στον τελικό του Κυπέλλου Χανίων.

Η κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων ήταν εξ αρχής στόχος για την ομάδα που εκπροσωπεί τον Ερασιτέχνη Πλατανιά στη διοργάνωση και η οποία αποτελείται από τα παιδιά της Κ20, κάτι που τονίζει στις δηλώσεις του μετά το ματς και ο διεθνής με την Εθνική Παίδων επιθετικός.

Αναλυτικά όσα είπε στο athlitiko.gr:

Για το γεγονός ότι επιτεύχθηκε ο αρχικός στόχος που ήταν η συμμετοχή στον τελικό: «Ο στόχος μας είναι να πάρουμε το Κύπελλο, οπότε δεν μπορούμε να είμαστε ακόμα… απόλυτα ικανοποιημένοι. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσπάθεια της ομάδας και από το γεγονός ότι είμαστε πολύ κοντά στο να πετύχουμε τον στόχο μας. Θέλουμε ακόμα ένα παιχνίδι για να πετύχουμε τον στόχο που έχουν θέσει και η διοίκηση και η ομάδα».

Goal

Για τα συναισθήματά του για το γκολ που πέτυχε με το οποίο έστειλε την ομάδα του στον τελικό: «Είμαι πολύ χαρούμενος! Βέβαια ήταν ιδανική η σέντρα που μου έγινε, δεν το έβαλα… μόνος μου το γκολ. Ήταν ομαδική προσπάθεια και χαίρομαι που ήμουν εγώ ο τελικός εκφραστής της».

Για το αν λειτουργεί ως κίνητρο για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του ώστε να δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό το γεγονός ότι ο Πλατανιάς έκανε πρόσφατα ακόμα δύο παιδιά της Κ20 επαγγελματίες: «Σίγουρα βλέπουμε ότι η διοίκηση είναι κοντά στην ομάδα και μας στηρίζει και προσπαθούμε όσα παιδιά είναι ικανότερα να ξεχωρίσουμε μέσα από την ομαδική προσπάθεια».

 

karta antonis garden

Rabona ad