Ανσαριφάρντ: Περάσαμε δύσκολες στιγμές όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ

Πλατανιάς | 4 Απριλίου 2017, 20:24

"Περάσαμε δύσκολες στιγμές όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ", λέει ο Καρίμ Ανσαριφάρντ για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πλατανιά.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συνέντευξη στην κάμερα της Nova παραχώρησε ο Ιρανός επιθετικός του Ολυμπιακού και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στην αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου με τον Πλατανιά. Το συγκεκριμένο σημείο των δηλώσεών του:

«Όταν ήρθε ο νέος προπονητής εγώ έλειπα με την Εθνική, όμως γύρισα δύο μέρες πριν το παιχνίδι με τον Πλατανιά και είδα πραγματικά ότι η ομάδα ήταν πανέτοιμη για ένα δύσκολο και σημαντικό ματς. Ήρθα γεμάτος όρεξη για να βοηθήσω κι εγώ.

Στο παιχνίδι αυτό δείξαμε ότι είμαστε βελτιωμένοι και ότι ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη. Πιστεύω ότι για λίγα λεπτά μέσα στο παιχνίδι χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και περάσαμε δύσκολες στιγμές τόσο εμείς όσο και ο κόσμος στην εξέδρα όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ.

Όμως μετά το ημίχρονο γυρίσαμε στο γήπεδο αποφασισμένοι για να δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε και να φτάσουμε στη νίκη. Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα, χρειαζόμασταν αυτούς τους τρεις βαθμούς και θέλω να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα ματς μέχρι να πάρουμε το πρωτάθλημα.»

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania