Ανώτερος ο Ηρόδοτος, απέκλεισε τους “μικρούς” του Πλατανιά

Πλατανιάς Κύπελλo Ερασιτεχνών | 12 Απριλίου 2017, 20:05

Ο Ηρόδοτος που έχει "χτιστεί" από τη φετινή σεζόν για τη Γ’ Εθνική δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στην ομάδα που εκπροσώπησε τον Ερασιτέχνη Πλατανιά, επικρατώντας με το ευρύ 7-0 στο γήπεδο του Μάλεμε.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι “μικροί” του Νίκου Μαναρώλη δεν μπόρεσαν να αντισταθούν σε έναν αντίπαλο που είναι ομάδα παραπάνω κατηγορίας ουσιαστικά και κατακτά με χαρακτηριστικά άνεση (μετά το Κύπελλο) και το πρωτάθλημα στο Ηράκλειο. Η “βαριά” αυτή ήττα όμως δεν μπορεί να επισκιάσει την εκπληκτική πορεία που έκαναν και την κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα για τον Πλατανιά με το γρήγορο γκολ του πρώην επιθετικού του Κισσαμικού, Μπερνιδάκη, που στο 6’ εκμεταλλεύτηκε σέντρα του Μωραΐτη κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ένας ακόμα πρώην “Κισσαμίτης”, ο Φραγκουλάκης, στο 24’ με σέντρα-σουτ πέτυχε το 0-2, ενώ ο Τσουμάγκας –που για λίγο διάστημα υπήρξε παίκτης του Κισσαμικού- στο 35’ έκανε το σκορ 0-3.

Χωρίς να ρίξει… στροφές ο Ηρόδοτος στο δεύτερο ημίχρονο έφτασε σε ακόμα τέσσερα γκολ με τους Μπερνιδάκη (50’ και 57’), Προβυδάκη (53’) και Μωραΐτη (75’) και πήρε εύκολα την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδας.

ΑΟ Πλατανιάς (Νίκος Μαναρώλης): Κουράκης, Βασιλάκης, Λέκα (62’ Μερόλι), Λάμτσε (70’ Σπίντζος), Τσατσαρώνης, Μαθιουδάκης, Βαφειάδης (35’ Τσακμάκης), Ρουσάκης, Παπαδάκης, Καμπόσος, Σινγκ.

Ηρόδοτος (Λευτέρης Βασιλειάδης): Λουτριώτης, Προβυδάκης, Μπαλάφας, Κανδηλάκης, Τσουμάγκας (65’ Νικολάου), Φραγκουλάκης (67’ Μυλωνάς), Αχιλλέως, Παπαδάκης, Μπάμπης (55’ Γαρεφαλάκης), Μωραΐτης, Μπερνιδάκης.

 

Estrella
Papantonakis Cards