Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για την ομάδα των Χανίων και η δεύτερη ήττα για το Ρέθυμνο.
Μόλις στο 2’ τα Χανιά έχασαν ευκαιρία με τον Βαρουχάκη, για να ακολουθήσει στο 11’ η φάση με τον Αμπατζή και στο 15’ το σουτ του Περάκη. Το 1-0 τελικά έγινε στο 18’ όταν ο Σβουράκης έβγαλε εξαιρετική μπαλιά στην πλάτη της άμυνας για τον Βαρουχάκη που με σουτ σκόραρε. Στο 23’ από σέντρα του Αμπατζή ο Μαναρώλης με πλασέ πέτυχε το 2-0, για να ακολουθήσουν οι ευκαιρίες με Μαναρώλη (30’) και Περάκη (36’). Το 3-0 έγινε με τη δεύτερη εξαιρετική ασίστ του Σβουράκη στον Βαρουχάκη, που πλάσαρε για το γκολ στο 37’. Στο 40’ το Ρέθυμνο μείωσε όταν ο Καραντάθας εκτέλεσε φάουλ ο Βουντουράκης δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την μπάλα και ο Τζανάκης πλάσαρε για το 3-1.
Τα Χανιά ήταν πιο απειλητικά και στο δεύτερο ημίχρονο και αφού έχασαν ευκαιρίες με τους Αμπατζή (47’), Περάκη (52’), Οικονομάκη (59’ δοκάρι, 75’), Παρδαλάκη (78’) πέτυχαν ακόμη δυο γκολ στο τέλος, με τον Οικονομάκη (79’) και τον Δρακάκη (80’) να σκοράρουν με σουτ από πλάγια θέση για το τελικό 5-1.
Διαιτητής: Χανιωτάκης (Ηρακλείου)
Βοηθοί: Ψαλιδάκης – Καραγεώργος (Ηρακλείου)
Χανιά Κ16 (Θάνος Χατζηαθανασίου – Γιώργος Μουριζάκης): Βουντουράκης, Δρακάκης, Αχτάρης, Ντουνιαδάκης, Χαραλαμπίδης, Ε. Πυροβολάκης, Αμπατζής (75’ Ξεκουκουλωτάκης), Περάκης (63’ Σακουάλος), Βαρουχάκης (75’ Θάνος), Σβουράκης (73’ Παρδαλάκης), Μαναρώλης (63’ Οικονομάκης).
Ρέθυμνο Κ16 (Μπάμπης Παπαδάκης): Ηλιάκης (41’ Βροντάκης), Παπαπαναγιώτου, Ζούμπερης (66’ Αντωνίου), Καραντάθας, Παπαδάκης, Ζουλάκης (74’ Μπακογιάννης), Τζανάκης, Σάτι (57’ Πετρακάκης), Βολτυράκης (28’ Τζωρτζινάκης), Σέχου (74’ Πολιτάκης), Δασκαλάκης (28’ Καραδάκης).





















