Ανωμεριανάκης: Στον Ρεθυμνιακό ακολουθούμε πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης

Γ' Εθνική 1 Δεκεμβρίου 2020, 23:02

Δηλώσεις για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Ρεθυμνιακού παραχωρεί ο Νίκος Ανωμεριανάκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ρεθύμνου σημειώνει χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του ακολουθούν πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης, «έτσι θα είμαστε σε κατάσταση τέτοια που δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να βρεθούμε σε καλό επίπεδο όταν φτάσει η ώρα να επιστρέψουμε στο γήπεδο».

Αναλυτικότερα η αναφορά που κάνει η ομάδα του Ρεθυμνιακού στον 17χρονο τερματοφύλακα είναι η εξής:

«Είναι από τους νεότερους σε ηλικία παίκτες του Ρεθυμνιακού, όμως η εμπειρία που απέκτησε από τους αγώνες του στα πρωταθλήματα υποδομών της Super league με τρία διαφορετικά συγκροτήματα των επονομαζόμενων και ως “Κ” του Πλατανιά, αλλά και η παρουσία του για 4 χρόνια στην πάλαι ποτέ Χανιώτικη ομάδα των επαγγελματικών κατηγοριών τον κάνουν να βλέπει από άλλη οπτική την πορεία των “κυανόλευκων” στην 2η συνεχόμενη σεζόν τους στην Γ’ Εθνική, μέχρι και την διακοπή των πρωταθλημάτων. Για τον Νίκο Ανωμεριανάκη, τον 17χρονο Ρεθυμνιώτη τερματοφύλακα που πρόλαβε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο με την ιστορική ομάδα των Χανίων, πριν εκείνη δηλώσει αδυναμία να συμμετάσχει ξανά στις κατηγορίες των “μεγάλων” και “κατρακυλήσει” στην Γ’ Εθνική, τα “δελφίνια” αν είχαν λίγο παραπάνω τύχη με το μέρος τους θα μπορούσαν να έχουν στο ενεργητικό τους περισσότερους από τους 6 βαθμούς που κατάφεραν να συγκεντρώσουν μέχρι και το νέο lock out που επιβλήθηκε και στον αθλητισμό στην προσπάθεια για τον περιορισμό της πανδημίας του κορονοϊού».

Οσον αφορά τις δηλώσεις του, τονίζει:

«Πιστεύω ότι η πορεία του Ρεθυμνιακού μέχρι και τη διακοπή του πρωταθλήματος ήταν πολύ καλή. Ηταν αποτέλεσμα της δουλειάς που πραγματοποιήθηκε στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και συνεχίστηκε και κατά την διάρκεια των αγώνων. Μάλιστα αν είχαμε και λίγο παραπάνω τύχη, τότε θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει και περισσότερους βαθμούς. Νομίζω ότι οι παίκτες του Ρεθυμνιακού θα επηρεαστούν σημαντικά από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Ο πολύ καλός προπονητής και το τεχνικό τιμ που έχουμε, μας παρέδωσαν ένα πρόγραμμα ατομικής εκγύμνασης το οποίο ακολουθούμε. Ετσι θα είμαστε σε κατάσταση τέτοια που δεν θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια να βρεθούμε σε καλό επίπεδο όταν φτάσει η ώρα να επιστρέψουμε στο γήπεδο. εύχομαι πάνω από όλα υγεία σε όλους, αλλά και υπομονή. Ας ακολουθήσουμε όλα εκείνα τα μέτρα που μας έχουν προτείνει οι αρμόδιοι έτσι ώστε σύντομα ο καθένας να βρει τον δρόμο του και με τις λιγότερες δυνατές επιπτώσεις».

Estrella