Ανοίγει η αυλαία στο Καστέλι

Χανιά | 27 Ιουλίου 2016, 10:48

Η αυλαία της αγωνιστικής σεζόν 2016/17 ανοίγει για τον Κισσαμικό. Το απόγευμα στις 7μ.μ. στο Καστέλι πραγματοποιείται η πρώτη προπόνηση, με παρόντα… παλιά αλλά και νέα πρόσωπα.

Αυτή τη στιγμή ο Κισσαμικός είναι στη διαδικασία ενίσχυσης του έμψυχου δυναμικού του και σίγουρα δεν είναι ακόμα έτοιμος από άποψης πληρότητας. Παρόλα αυτά, εικάζεται ότι μέσα στις επόμενες μέρες το ρόστερ θα έχει ολοκληρωθεί και με ένα μίγμα παλιών και νέων παικτών, ο Κισσαμικός θα είναι έτοιμος για τη δεύτερη διαδοχική του σεζόν στη Φούτμπολ Λιγκ.

Σημειώνεται ότι ήδη έχει ανακοινωθεί ο Αντωνιάδης από τον Αιγινιακό και ακολουθούν οι Πολυχρόνης, Γκέκας, Μίλιτς, Ντος Σάντος αλλά και… Παγώνης που τελικά θα υπογράψει στην ομάδα του Καστελίου αφού η κατάσταση στον ΑΟΧ εξακολουθεί να παραμένει μετέωρη. Από εκεί και πέρα αναμένονται φυσικά κι άλλες μεταγραφές που θα προχωρήσουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ο Κισσαμικός ξεκινάει έτσι δουλειά με στόχο να είναι πανέτοιμος με την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, αλλά και τον Σπύρο Μπαξεβάνο να παραμένει για 4η συνεχόμενη περίοδο στο τιμόνι του συλλόγου. 

Estrella
Minetta Car Pack
/blentcoffee

Rabona ad