Άνοδος μετά από 12 χρόνια για Τάλω!

Τάλως Β' ΕΠΣ Χανίων | 14 Σεπτεμβρίου 2016, 16:37

Παρότι τα τελευταία χρόνια ο Τάλως δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα της Γ’ Κατηγορίας και την περασμένη σεζόν τερμάτισε 5ος σε σύνολο 7 ομάδων θα έχει την ευκαιρία να παίξει στη Β’ ΕΠΣΧ!

Η ομάδα του Συριλίου ήταν η μοναδική που αποδέχτηκε να ανέβει από την Γ’ Κατηγορία ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός των 15 ομάδων που προέβλεπε από πέρσι η προκήρυξη.

Ουσιαστικά δεν είχε προβλεφθεί να ανέβουν δύο ομάδες από τη Γ’ στη Β’ ώστε να είναι 16 και να μην υπάρχει αγωνιστική με ρεπό και το όλο μπέρδεμα στην περσινή κατηγορία είχε παρουσιαστεί με την αποχώρηση της Ιωνίας 2000.

Βάσει προκήρυξης από τη Γ’ στη Β’ ανέβαινε μόνο ο πρωταθλητής και το… εισιτήριο πήρε για πρώτη φορά στη σύντομη ιστορία του ο Νέος Ηρακλής Νεροκούρου. Με την άνοδο του ΙΝΚΑ στη Γ’ Εθνική υπήρξε… θέση και για τον 2ο της βαθμολογίας Αστέρα Χαλέπας. Ωστόσο δημιουργήθηκαν νέα δεδομένα μετά τη μη δήλωση συμμετοχής του Άρη Βουκολιών στην Α’ ΕΠΣΧ και την αυτόματη άνοδο της ΑΕ Κυδωνίας από τη Β’ ΕΠΣΧ. Η μοναδική ομάδα που δέχθηκε να πάρει το τρίτο… εισιτήριο που προέκυψε από την τρίτη τη τάξει κατηγορία ήταν ο Τάλως, που έπειτα από 12 χρόνια επιστρέφει στη δεύτερη κατηγορία.

Η Υρτακίνα, που θέλει να κάνει μία νέα αρχή με την ανακατασκευή του γηπέδου της, δεν θέλησε να ανέβει στη Β’ Κατηγορία, ενώ ο 4ος της περσινής βαθμολογίας Νέος Κισσαμικός, θα έχει συμμετοχή σαν σωματείο μόνο στα πρωταθλήματα υποδομής.

Η βαθμολογία της αγωνιστικής περιόδου 2015-2016:

1.Νέος Ηρακλής Νεροκούρου 30
2.Αστέρας Χαλέπας* 23
3.Υρτακίνα 23
4.Νέος Κισσαμικός 14
5.Τάλως 9
6.Πέργαμος 6
7.Ίκαρος Ταυρωνίτη* 3

*Ο Αστέρας Χαλέπας ξεκίνησε με -6 λόγω της αποχώρησής του από το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΧ τη σεζόν 2014-2015
Ο Ίκαρος Ταυρωνίτη τιμωρήθηκε με ποινή αφαίρεσης 5 βαθμών για το εκτός έδρας ματς με τον Αστέρα

 

Rabona ad