Ανησυχία σ’ όλο το φάσμα του τοπικού – Κάποιο “σημάδι” από την ΕΠΟ;

ΕΠΣΧ | 25 Νοεμβρίου 2020, 16:48

Μεγάλη ανησυχία στον κόσμο του τοπικού ποδοσφαίρου, προφανώς όμως όχι μόνο στα Χανιά αλλά συνολικότερα σε όλη τη χώρα, προκαλεί η παύση που έχει υπάρξει στη δράση, αλλά και για τη γενικότερη αίσθηση η οποία καταγράφεται αυτή τη στιγμή πως δεν αποκλείεται η επιστροφή να σημάνει τον Ιανουάριο!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δηλώσεις από τον πρόεδρο μίας από αυτές τις ομάδες, του Ικάρου Μουρνιών συγκεκριμένα και τον πρόεδρο, Δημήτρη Βρεττό, δηλώνουν του λόγου του αληθές…

Οι ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου περνούν μια πραγματική δοκιμασία, μην κρύβοντας την ανησυχία τους για το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, όταν η κατάσταση αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να δείχνει εξαιρετικά αβέβαιη και ιδιαίτερα ρευστή.

Μερικοί εκτιμούν ότι τα τοπικά πρωταθλήματα δεν θα συνεχιστούν(!), αλλά αυτά για την ώρα είναι αόριστες εκτιμήσεις και κατά συνέπεια δεν μπορούν να ληφθούν σαν ουσιαστικές.

Το βασικό ζήτημα παραμένει και είναι το εξής:

Πότε θα ξεκινήσουν ξανά τα τοπικά πρωταθλήματα και οι ουκ ολίγες ομάδες των τοπικών κατηγοριών θα επιστρέψουν στη δράση. Μάλιστα, η ανησυχία που μεταξύ άλλων υπάρχει, είναι πόσοι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτά τα πρωταθλήματα θα θελήσουν να επιστρέψουν στα γήπεδα, όταν μεταξύ άλλων υπάρχει πάντα η ανησυχία μετά από λίγο καιρό να χρειαστεί να σταματήσουν ξανά!

Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά τα ερωτήματα δεν αφορούν μονάχα το τοπικό ποδόσφαιρο των Χανίων ή της Κρήτης, αλλά όλη τη χώρα. Η κατάσταση αυτή τη στιγμή δείχνει εξαιρετικά δύσκολη και σίγουρα θα είχε ενδιαφέρον εφόσον η ΕΠΟ μπορούσε να τοποθετηθεί σχετικά, δίνοντας κάποιο σημάδι ζωής όσον αφορά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Το ίδιο προφανώς ισχύει και για την Γ’ Εθνική, ένα πρωτάθλημα το οποίο πλήττεται πολύ σοβαρά.

Estrella