Ανησυχία για τη διακοπή στον ΟΑΧ

ΟΑΧ | 2 Νοεμβρίου 2020, 18:18

Μια πολύ άσχημη κατάσταση βιώνει ο ΟΑΧ μετά την απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω του κορονοϊού, μεταξύ άλλων και γι’ αυτό της Α1 γυναικών.

Οι ανησυχίες που υπήρχαν τις τελευταίες ημέρες ουσιαστικά επιβεβαιώθηκαν για το κορυφαίο πρωτάθλημα σε επίπεδο γυναικών στο μπάσκετ, με τις ομάδες να περιέρχονται σε μια πολύ άσχημη, για την ακρίβεια, δυσάρεστη κατάσταση, αντιμετωπίζοντας ζητήματα τα οποία είναι δεδομένο ότι θα αντιμετωπίσουν σε λίγο καιρό. Το βασικότερο έχει να κάνει με το οικονομικό, εκτός από το αγωνιστικό που είναι κι αυτό μείζον…

Από την άλλη, το θέμα είναι πόσο θα τραβήξει η διακοπή και αν ενδεχομένως θα μπορέσει να είναι μέσα σε ένα πλαίσιο χρόνου, που δεν θα επιφέρει την καταστροφή στα σωματεία.

Στον ΟΑΧ, προφανώς και δε μπορεί να υπάρχει ικανοποίηση που το πρωτάθλημα σταματά, έχοντας διεξαχθεί μονάχα τρεις αγωνιστικές. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι υποχρεώσεις της ομάδας για φέτος είναι αρκετά μεγάλες και θα είναι το χειρότερο δυνατό για το σύλλογο και το γυναικείο τμήμα του μπάσκετ η διακοπή να τραβήξει σε μάκρος.

Υπό άλλες συνθήκες ο ΟΑΧ θα αντιμετώπιζε την προσεχή Κυριακή τη Νίκη Λευκάδας στον Κλαδισό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

karta antonis garden