
Ο αμυντικός από το Μάλι έγινε αλλαγή στο ημίχρονο της χθεσινής αναμέτρησης για το Κύπελλο, καθώς ένιωσε ενοχλήσεις και μέσα στη μέρα πρόκειται να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματός του.
Ο Παράσχος ανησυχεί ιδιαίτερα για τον Αφρικανό δεξιό μπακ που είναι σταθερά από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας και δεδομένα θα είναι μεγάλο πλήγμα εφόσον δεν καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στον Ατρόμητο (και πάλι) το ερχόμενο Σάββατο στο Περιστέρι στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Super League.
Σε ό,τι αφορά τη σημερινή προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν με τους Περιστεριώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις κατοχής και διπλό στο μισό γήπεδο.
