Ανγκούλο: Δεν θα έχουμε πρόβλημα με την παραμονή μας

Πλατανιάς | 4 Φεβρουαρίου 2016, 18:22

Χαρούμενος για την παρουσία του στον Πλατανιά δηλώνει σε Μέσο της πατρίδας του Ιγκόρ Ανγκούλο, ο οποίος εμφανίζεται σίγουρος για την παραμονή των "ερυθρόλευκων" στη Σούπερ Λίγκα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Αποσπάσματα των όσων δήλωσε ο Ισπανός φορ.

Για τον λόγο που πήγε στον Απόλλωνα Σμύρνης μετά από μία επιτυχημένη σεζόν στην Κύπρο με τη φανέλα της Ένωσης Παραλιμνίου: «Πήγα στον Απόλλωνα όταν ήταν στη Β’ Εθνική. Είχα προσφορές από την ίδια χώρα, αλλά δεν είχα τις απαιτούμενες εγγυήσεις στο οικονομικό. Βοήθησα μία από τις καλύτερες ομάδες στην κατηγορία να πάρει την άνοδο. Ήταν μία από τις καλύτερες σεζόν στην καριέρα μου (20 γκολ και 3 ασίστ). Όμως δεν καταφέραμε τον στόχο μας, αφού πήραν την άνοδο η ΑΕΚ και ο Ηρακλής».

Για την μεταγραφή του στον Πλατανιά: «Είναι καλά, αν και μέχρι στιγμής έχω 2 γκολ σε 15 ματς. Είχα πολλές επιλογές και ήταν μία μεγάλη πρόκληση για εμένα, αφού θα μπορούσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Θα τα πάμε καλά και πιστεύω ότι δεν θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα με την παραμονή μας».

Για το μέλλον του: «Εκείνο που θέλω τώρα είναι να επικεντρωθώ στο δεύτερο μισό της σεζόν και μόνο ο Θεός ξέρει τι θα συμβεί. Θα δω τις επιλογές που θα έχω στο τέλος της σεζόν και θα δούμε τι θα κάνω. Είναι δύσκολο όμως να επιστρέψω στην Ισπανία, αφού υπάρχουν καλύτερες επιλογές στο εξωτερικό».

Estrella
Auto KCS