Ανέβηκε στην 4άδα η ΕΘΚ

ΕΘΚ | 29 Ιανουαρίου 2017, 21:50

Μετά από δύο ανεπιτυχή αποτελέσματα η Ένωση Θύελλα Καμίνια επανήλθε στο δρόμο των επιτυχιών, με την ομάδα του Σταμάτη Φλεμετάκη να παίρνει σημαντική νίκη με 2-1 απέναντι στα Άπτερα και να ανεβαίνει στις πρώτες τέσσερις θέσεις του πρωταθλήματος.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Ένωση που προηγήθηκε μόλις στο 2’ με την κεφαλιά του Τερεζάκη, από το κόρνερ που εκτέλεσε ο Γιαπιντζάκης.

Στο μισάωρο του παιχνιδιού τα Άπτερα έφεραν το ματς στο 1-1, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Παπαβασιλείου που νίκησε τον Ι.Ανδρεαδάκη από την άσπρη βούλα. Το πέναλτι το πήρε ο Τσικουδάκης σε μαρκάρισμα που έκανε ο Ευαγγέλου μέσα στην περιοχή.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν το β’ μέρος, όπως ακριβώς και το πρώτο, με δημιουργό και πάλι το Γιαπιντζάκη που εκτέλεσε ξανά το κόρνερ, με το Γιαννόπουλο τελικά να σκοράρει με πλασέ, αφού επωφελήθηκε από τις κόντρες για να δώσει τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Διαιτητής: Παναγόπουλος
Βοηθοί: Δαράκης-Ροδουσάκης

Ένωση Θ.Κ. (Σταμάτης Φλεμετάκης): Ι. Ανδρεαδάκης, Τσαρδακάς, Ροζάκης, Ευαγγέλου, Μπικάκης (65’ λ.τρ. Π. Ανδρεαδάκης), Τερεζάκης, Γιαπιντζάκης, Γιαννόπουλος, Κατσαμάνης (80’ Ποντίκας) , Σοφιανόπουλος, Γκαγκάκης

Άπτερα (Γιάννης Χαζηράκης):  Κ. Ανδρεαδάκης, Λαβράνος, Ζιώγας, Χαιρετάκης (65’ Νικολούλιας), Κουναλάκης, Τζ. Σελενίτσα, Αλ. Τσικουδάκης, Παπαβασιλείου, Καρβουνιάρης (50’ Μαρινάκης), Νταουντάκης (57’ Π. Τσικουδάκης), Σολανάκης

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis
Bio Green 300x250
Nymfi-Restaurant

Rabona ad