Ανεβάζει ρυθμούς για ΠΑΣ

Πλατανιάς | 20 Σεπτεμβρίου 2016, 20:00

Σε πιο εντατικούς ρυθμούς διεξήχθη η απογευματινή προπόνηση της Τρίτης για τον Πλατανιά που προετοιμάζεται για το τρίτο του παιχνίδι, που είναι με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Τα ευχάριστα νέα αφορούν τον Φανούρη Γουνδουλάκη ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και τίθεται έτσι και πάλι στη διάθεση του Γιώργο Παράσχου για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο αρχηγός του Πλατανιά όπως είναι γνωστό δεν ένιωσε καλά την περασμένη εβδομάδα, παραμονές του αγώνα με τον Λεβαδειακό και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα είναι ανάμεσα τους παίκτες που θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα.

Από εκεί και πέρα, ο Πριντέτα παραμένει εκτός και ειδικότερα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα πραγματοποίησε ατομικό, ενώ επίσης το ίδιο πρόγραμμα ακολούθησε και ο Δημήτρης Σκουλουδάκης που αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Ο τεχνικός του Πλατανιά σκοπεύει τέλος να μιλήσει με τους παίκτες του αυτή την εβδομάδα πιο αναλυτικά για την απόδοση που είχαν στον αγώνα με τον Λεβαδειακό και ειδικότερα για την πτώση τους στο β’ ημίχρονο, δίνοντας το δικαίωμα στους Βοιωτούς να μειώσουν το σκορ σε 3-2 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι. Αυτό αναμένεται να γίνει συγκεκριμένα με την προβολή μέσω βίντεο του αγώνα, όπου και θα τονιστούν τα λάθη στα οποία υπέπεσαν, προκειμένου να μην τα επαναλάβουν.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad