Ανεβαίνει ξανά ο Νέος Σαμψών

Νέος Σαμψών Ιδομενέας | 17 Δεκεμβρίου 2017, 18:43

Στις πρώτες θέσεις της Β' Κατηγορίας πλησιάζει ξανά ο Νέος Σαμψών που νίκησε στα Νεροκούρου με 3-0 τον Ιδομενέα για την 14η αγωνιστική.

Η ομάδα του Στύλου βρίσκεται στην 4η θέση πλέον μόνη της, ένα πίσω από τον 3ο Ήφαιστο, τρεις από τον 2ο Τιτάνα και επτά από την κορυφή και τα Άπτερα.

Ο Πρένγκα άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τον Νέο Σαμψών με συρτό σουτ έξω από την περιοχή στο 31′, σκορ που διατηρήθηκε μέχρι και το ημίχρονο.

Οι τυπικά γηπεδούχοι “χτύπησαν” ακόμα δύο φορές στο β’ μέρος και έκαναν αρχικά το 2-0 στο 62′ με τον Σκουμπάκη να εκτελεί το φάουλ και τον Γωνιωτάκη να βρίσκεται στη σωστή θέση για να πετύχει το γκολ μέσα από την περιοχή.

Το 3-0 πέτυχε στο 76′ ο Μαυρεδάκης (ξανά από ασίστ του Σκουμπάκη) που έκανε ιδανική επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους μετά από απουσία δύο μηνών και ήταν έτσι αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο γήπεδο των Νεροκούρου.

Νέος Σαμψών (Κώστας Τζιγκουνάκης): Αντ. Χαιρετάκης, Μανατάκης, Κοντός, Νικ. Σκουμπάκης, Μπολανάκης, Σταθάκης, Πισσαδάκης, Πρένγκα (88′ Μουτζούρης), Μ. Χαιρετάκης (85′ Μαρκάκης), Δοξάκης, Γωνιωτάκης (65′ Μαυρεδάκης)

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Κουφάκης, Παπαδοκοκολάκης, Αγιασμενάκης,Φυτίλης (82′ Μουστάκας), Σπ. Μπιτζανάκης, Π. Βαϊγκούσης, Περδικάκης, Γλαμπεδάκης (65′ Μ. του Εμ. Μπιτζανάκης), Σπ. Βαϊγκούσης, Φραγκιουδάκης (60′ Μ. του Μ. Μπιτζανάκης), Πρέζια (76′ Μωραϊτάκης)

 

Mikel Chania Delivery
Antonis Garden
Digenakis
Nymfi-Restaurant

Rabona ad