Ανεβαίνει ο Σαπαλίδης

Χανιά | 25 Φεβρουαρίου 2016, 21:19

Μειώνονται τα αγωνιστικά προβλήματα στον Κισσαμικό, καθώς ο Σταμάτης Σαπαλίδης συμμετείχε την Πέμπτη στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Στον αντίποδα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Τσερκέζος και Βλάχος.

Σε ό,τι αφορά τον 26χρονο επιθετικό εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα τεθεί στη διάθεση του Σπύρου Μπαξεβάνου για το ματς με τον ΑΟΧ. Άλλωστε πρόκειται για έναν πολύ σημαντικό ποδοσφαιριστή που έχει καθιερωθεί από την πρώτη μέρα της άφιξής του στο Καστέλι με τους βασικούς και ο οποίος στο προηγούμενο ματς με τη Ζάκυνθο χάρη στο γκολ που σημείωσε, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.

Τώρα, για τους Τσερκέζο και Βλάχο θα φανεί μέσα από τις επόμενες προπονήσεις εάν θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.

Από εκεί και πέρα, το κλίμα στο στρατόπεδο της ομάδας του Κισσαμικού είναι πολύ καλό εν όψει του τοπικού ντέρμπι που ακολουθεί, καθώς μετά το τέλος της προπόνησης ακολούθησε… φαγοπότι στο γήπεδο στο Καστέλι, με πρωτοβουλία των Μάντζη, Τζημογιάννη και Σελινιωτάκη, που ήταν οι τυχεροί της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας σε εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί πριν το παιχνίδι με τη Ζάκυνθο.

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania