Άνετος στο πρώτο ημίχρονο, τα… χρειάστηκε στο τέλος!

Μινώταυρος Ικαρος Μουρνιών | 31 Ιαν 2016, 21:43

Συναρπαστικό ήταν το ντέρμπι των Μουρνιών, με τον Μινώταυρο να νικάει στο γήπεδο Νεροκούρου με 3-2 τον Ίκαρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Γιάννη Μαρκάκη έκανε εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο, πηγαίνοντας στ’ αποδυτήρια με προβάδισμα 0-3. Στο 20’ ο Κυτράκης με κεφαλιά έδωσε σκορ στην αναμέτρηση, ενώ πέντε λεπτά αργότερα σε φάση όπου υπήρξαν αρκετές κόντρες ο ίδιος βρήκε την μπάλα για το 0-2. Στο 35’ ο Χριστοφιλάκης σημείωσε το 0-3.

Ο Ίκαρος, την τεχνική καθοδήγηση του οποίου είχε ο Κώστας Τζιγκουνάκης λόγω ίωσης από την οποία ταλαιπωρείται ο Τάκης Λαζαρίδης, αντέδρασε στο δεύτερο ημίχρονο και από προσπάθειες του Χριστόπουλου οι Μεγαλάκάκης (60’) και Χαμζάι (75’) έδωσαν νέο ενδιαφέρον στο ματς. Παρ’ όλα αυτά ο σύλλογος από το Πασακάκι δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει την ανατροπή.

Διαιτητής: Αλεξόπουλος
Βοηθοί: Δαράκης-Βερυκάκης

Ίκαρος Μουρνιών (Κώστας Τζιγκουνάκης): Χαιρετάκης, Ρουστέμι, Κουργιαντάκης, Ντογκρασβίλι, Παπαδάκης, Βογιατζής (77’ Μ. Κρασάκης), Μαρινάκης (30’ Μανετάκης), Χριστόπουλος, Μεγαλακάκης, Τζαγκαράκης (58’ Χαμζάι), Λιάσκας.

Μινώταυρος (Γιάννης Μαρκάκης): Αρχοντάκης, Καράκης (75′ Χαλκιαδάκης), Σύρμος, Γκιόκα, Τσεσμελής, Καλλέλης (70′ Νικολαΐδης), Χριστοφιλάκης, Καλαϊτζάκης, Δοντσίδης, Κυτράκης, Βακαλουνάκης (30′ λ.τρ. Μεντάκης)

 

Mikel Chania Delivery

Rabona ad