Ανετο ξεκίνημα στους Αγ. Αποστόλους

Ιδομενέας Απόλλων | 11 Οκτωβρίου 2020, 18:21

Νικηφόρο ήταν το ξεκίνημα για τον Απόλλωνα στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Γιώργου Τσομπάνογλου κατάφερε να περάσει χωρίς προβλήματα από την έδρα των Αγίων Αποστόλων, κερδίζοντας τον ελλιπή Ιδομενέα με σκορ 4-0.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ελλιπής, διότι ο Μάριος Σεργάκης είχε στη διάθεση του 14 μόλις παίκτες, με τον Απόλλωνα ν’ αποδεικνύεται αποφασιστικός και να καθαρίζει το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, οπότε και είχε σκοράρει τρία τέρματα.

Ο Απόλλων ο οποίος μετά τη Σπάθα, που επικράτησε με το ίδιο σκορ το Σάββατο στα Καθιανά του Πανακρωτηριακού, πετυχαίνει επίσης τέσσερα γκολ στην πρεμιέρα, δείχνοντας εξ αρχής της διαθέσεις του για φέτος. Το σκορ μάλιστα θα μπορούσε να έχει λάβει ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις, αλλά οι φιλοξενούμενοι… σημάδευαν τα δοκάρια, έχοντας συνολικά τρία!

Ο Ορέστης Μπάτζιο ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό για τον Απόλλωνα, ακολούθησε στο 33’ το 0-2 με το τέρμα του Αντώνη Γαλανάκη, ενώ το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 3-0 χάρη στο γκολ του Ακη Ψαράκη. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 83’ ο Μποντούρι.

Τα τρία δοκάρια για τον Απόλλωνα είχαν οι Περράκης, Μπάτζιο και Καλαϊτζάκης.

Διαιτητής: Τρίγκας. Βοηθοί: Καντεράκη – Χατζηδάκης

Ιδομενέας (Μάριος Σεργάκης): Γεωργανάς Παν., Αφράτης, Μπιτζανάκης Σ., Βαρίκος, Αγιασμενάκης (63’ Γεωργανάς Ι.), Τρουλλινός, Καλαϊτζάκης, Μερόλι (40’ λ.τρ. Ντουντουνάκης), Μπιτζανάκης Ε., Κουλούρης, Μαρακάκης

Απόλλων (Γιώργος Τσομπάνογλου): Κουκλάκης, Γαλανίδης, Παπακαστρήσιος, Μαρκουλάκης, Περράκης (75’ Βακαλουνάκης), Ψαράκης Ακ. (75’ Φανδριδάκης, Ταταράκης, Πατρικάκης (65’ Μποντούρι), Μπάτζιο (80’ Καλαϊτζάκης), Γαλανάκης Αντ. (65’ Παπαδάκης), Νταγκουνάκης

Mikel Chania Delivery
pallas""
Antonis Garden