Άνετο πρωινό για τον Κρητικό στη Μοναχή Ελιά |pics

Τιτάν Κρητικός Αστέρας | 23 Απριλίου 2023, 13:38

Ο Κρητικός Αστέρας με πρωταγωνιστή τον Αρζίδη ο οποίος πέτυχε τα πρώτα δύο τέρματα, κέρδισε τον Τιτάνα με 3-0 και αύξησε ακόμη περισσότερο την διαφορά από την 4η θέση και τον Αστέρα Χαλέπας.

Oinolatris

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βάλουν τις βάσεις από το πρώτο μέρος και να πετύχουν ακόμη δύο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 5ο μόλις λεπτό, όταν ο Δημητρίου σημάδεψε το δοκάρι του αντίπαλου τερματοφύλακα από την πάσα του Αρζίδη. Ο τελευταίος ήταν εκείνος ο οποίος άνοιξε το σκορ στο 21ο λεπτό με όμορφη ατομική ενέργεια, το οποίο 1-0 παρέμεινε έως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 60′, ο Αρζίδης πέτυχε ακόμη ένα τέρμα, με το οποίο έφτασε τα 18 στο πρωτάθλημα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ντυρμίση με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή λίγο πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι.


Το γκολ του Αρζίδη και οι πανηγυρισμοί για το 2-0

Διαιτητής: Αναστασάκης
Βοηθοί: Παναγόπουλος – Μπραουδάκη

Κρ. Αστέρας (Χρήστος Τραχανατζής): Κουκουλάς, Περάκης, Μουτσογκλάβα, Δημητρίου (65′ Μπάκο), Μπαλλίου, Οικονομόπουλος (80′ Σάντεκ), Αγιασμενάκης, Λίτσι, Αρζίδης, Ντιρμίσυ, Σκουλάκης

Τιτάν (Νίκος Καντεράκης): Κοτίτσα, Τζομπανάκης, Σπαθαράκης Π., Μουτσάκης, Ματζοράκης, Χριστουλάκης, Καπλάνης (60′ Αννιτσάκης), Σταμούλης, Μανουσάκης, Σπαθαράκης Α., Σοφιανόπουλος

Estrella

Rabona ad