Ανετο πέρασμα του Αστέρα Χαλέπας από το Ακρωτήρι | pics

ΕΘΚ Αστέρας Χαλέπας | 5 Νοεμβρίου 2022, 16:49

Ο Αστέρας Χαλέπας δε συνάντησε δυσκολίες απέναντι στη νεανική ΕΘΚ και πέρασε άνετα με 4-0 από το Ακρωτήρι.

Oinolatris

Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα του Νεκτάριου Νικολιουδάκη που ανεβαίνει έτσι στους 6 βαθμούς σε τρία παιχνίδια. Αντίθετα, χωρίς βαθμό αλλά και γκολ μέχρι στιγμής παραμένει η Ενωση.

Ο Αστέρας κυριάρχησε στο πρώτο ημίχρονο και έφτασε σε τρία τέρματα με τα οποία έβαλε ουσιαστικά και τις βάσεις για την επικράτηση.

Το σκορ άνοιξε στο 14′ με κοντινό σουτ ο Βασιλειάδης (φωτ. κάτω) με σουτ μέσα από την περιοχή και λίγο μετά στο 21′ από σουτ του ίδιου παίκτη, ο Γεωργιάδης απέκρουσε και στην επαναφορά ο Καλλιάς έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα ο για το 0-2.

Πάνω οι πανηγυρισμοί στο 0-1, κάτω ο Καλλιάς πετυχαίνει το 0-2…

Στο 28′ ο Αστέρας έφτασε κοντά στο 0-3, με τον Β. Κατελανάκη, αλλά ο Γεωργιάδης τον σταμάτησε. Τελικά, αυτό έγινε στο 38′ με “δράστη” ξανά τον Κατελανάκη (φωτ. κάτω ο σκόρερ) που αξιοποίησε το κόρνερ της ομάδας του.

Στο δεύτερο 45λεπτο κι ενώ τα πάντα είχαν κριθεί, ο Αστέρας βρήκε ξανά τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 73′ από σέντρα του Βαγγέλη Κατελανάκη, ο Αγγελόπουλος από πολύ κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το τελικό 0-4.

Διαιτητής: Ψιλιτέλης
Βοηθοί: Παναγόπουλος – Στεφανίδου

Ενωση Θ.Κ. (Βαγγέλης Ανδρεαδάκης): Γεωργιάδης, Γκούβερης, Αννινος Π. (65′ Μπουτζαλής Γ.), Τζανακάκης, Χναράκης (73′ Χατζηδάκης), Μαυρεδάκης (55′ Μαρτσάκης), Ροζάκης (73′ Κοκολογιαννάκης), Βαρδαλάκης, Μπουτζαλής Στ., Χατζηγεωργίου (60′ Κουτσογιαννάκης), Aμαραντίδης

Αστέρας Χαλέπας (Νεκτάριος Νικολιουδάκης): Λανάι Ν., Αγγελόπουλος (75′ Πλουμάκης), Τέσκος, Χρόνης (46′ Ανδρέου), Φατούσης, Μπαλάνος (65′ Σουλιώτης), Κατελανάκης Γ., Καλλιάς (80′ Αναστασόπουλος), Βασιλειάδης (65′ λ.τρ. Κυριακίδης), Λαμάι Λ., Κατελανάκης Β.

Estrella

Rabona ad