Ανετο πέρασμα τα Σφακιά από τον Ταυρωνίτη

Σφακιά Ατρόμητος Μάλεμε | 27 Φεβρουαρίου 2022, 17:51

Tα Σφακιά δεν είχαν πρόβλημα στον Ταυρωνίτη και επικράτησαν άνετα του Ατρομήτου Μάλεμε με 7-1 για τη Γ' κατηγορία.

Oinolatris

Η ομάδα του Μανώλη Τζωρτζάκη επέστρεψε έτσι άμεσα στις νίκες και συνεχίζει να διατηρεί ελπίδες για άνοδο, κρατώντας κοντινή απόσταση κυρίως με τη 2η θέση. Τα Σφακιά είχαν άνετο απόγευμα με 4 γκολ στο πρώτο και 3 στο δεύτερο. Ο Μανώλης Μπούχλης ξεχώρισε ξανά με δύο γκολ σε αυτό το ματς.

Ο χορός των τερμάτων ξεκίνησε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Μαν. Μπούχλη, για να γίνει γρήγορα και το 0-2 στο 5′, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Βοτζάκη.

Μέχρι το ημίχρονο τα Σφακιά σκόραραν ακόμα δύο φορές. Το 0-3 έγινε στο 27′ με τον Σφηνιά και το 0-4 στο 38′ με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Μπούχλη.

Με γκολ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, αφού στο 53′ ο Γλεντούσης έκανε το 0-5, ενώ μείωσε σε 1-5 στο 60′ ο Ατρόμητος με τον Λιμογιάννη να χρίζεται σε σκόρερ.

Το γκολ αυτό δεν πτόησε τους φιλοξενούμενους που συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό και στη συνέχεια. Ο Δεληγιαννάκης ανέβασε ξανά τη διαφορά (1-6) ενώ το τελικό 1-7 έκανε ο Κουτρουμπάς στο 90′.

Διαιτητής: Παναγόπουλος
Βοηθοί: Κατσαρός – Μπαντά

Ατρόμητος Μάλεμε: Καπαδουκάκης, Βαμβακάκης, Λιαδάκης, Ποντικάκης, Τσικαλάκης, Λιμογιάννης, Κατάκης, Τσαπατάκης, Τσιμογιάννης, Παρασκευόπουλος, Μπομπολάκης

Σφακιά (Μανώλης Τζωρτζάκης): Σφηνιαδάκης, Σκουλούδης, Χομπιτάκης, Δεληγιαννάκης, Μπαϊλάκης, Μπούχλης Γ., Σφηνιάς Μ., Μπούχλης Ε., Γλεντούσης (55′ Κουτρουμπάς), Βοτζάκης, Σφηνιάς Ι.

Estrella

Digital Print Shop
Papantonakis Cards
Crepaland Greece
Ζakroshoes
Crepe Factory Chania

Rabona ad